City-stjerne bliver klar til titelafgørelse

Yaya Touré bliver formentlig klar til at spille de sidste tre-fire kampe for Manchester City i denne sæson

Yaya Touré i nærkamp med sin gamle holdkammerat i Barcelona, Gerard Piqué. (Foto: AP)
Yaya Touré i nærkamp med sin gamle holdkammerat i Barcelona, Gerard Piqué. (Foto: AP)

Ikke alene led Manchester Citys mesterskabsforhåbninger et knæk søndag med nederlaget på 2-3 til titelkonkurrenten Liverpool. Holdets topscorer og måske største profil, Yaya Touré, måtte udgå med en skade tidligt i kampen.

Efter nederlaget sagde Manchester Citys manager, Manuel Pellegrini, at han frygtede, at sæsonen kunne være forbi for ivorianeren.

Men tirsdag kunne manageren udtrykke en mere lys prognose på stjernespilleren.

- Yaya har en muskelskade. Vi må se, hvor mange dage, lægen siger, han er ude. Måske er skaden ikke så hård, som vi troede i starten. Men jeg tror, at han behøver mindst 10 dage eller to uger for at komme sig, siger Manuel Pellegrini.

Se også: TV: Ti sejre på stribe! Liverpool stormer mod mesterskabet

Holder det stik, bliver midtbanespilleren klar til de sidste tre kampe mod Everton, Aston Villa og West Ham. Den første af disse kampe spilles om 18 dage.

Kan han blive klar på 12 dage, kan han også blive aktuel til kampen mod Crystal Palace.

Syv Premier League-mål er det blevet til for Christian Eriksen. Det seneste kom i går. (Polfoto) Sport og Spil Eriksen: Det er gået meget hurtigere end forventet

Yaya Touré har ikke blot været et fremragende bindeled på Citys midtbane i denne sæson. Han er også klubbens topscorer og nummer tre på topscorerlisten for hele Premier League med 18 mål.

I toppen er holdet syv point efter Liverpool og fem efter Chelsea, men Manchester City på tredjepladsen har spillet to kampe færre end konkurrenterne.

0 kommentarer
Vis kommentarer