Værre end under Laudrup: Kæmpe ballade i Swansea

Kæmpe slagsmål på træningsbanen i Swansea før weekendens 1-0-nederlag til Chelsea

Det krakelerer i Swansea (Foto: PA)
Det krakelerer i Swansea (Foto: PA)

Michael Laudrup blev fyret i Swansea i februar og erstattet af klubmanden Garry Monk.

Den danske manager var angiveligt raget uklar med klubpræsident Huw Jenkins, samtidig med at de skuffende resultater heller ikke hjalp på Laudrups situation hos waliserne.

Tingene skulle vendes, Monk kom til, men det er bestemt ikke fordi, managerskiftet har været nogen succes - man fristes næsten til at sige tværtimod. Siden Laudrups exit har den trængte walisiske klub kun vundet to ud af ti ligakampe, og nedrykningsstregen er kommet tættere på.

Se også: Manglende Laudrup-disciplin: Kliker, druk og klager

Og udenfor banen sejler tingene så sandelig også. Optakten til den svære hjemmekamp mod Chelsea blev i hvert fald alt andet end ideel, da et kæmpe slagsmål brød ud på klubbens træningsanlæg. Det fortæller flere engelske medier.

Hele seks spillere gik i flæsket på hinanden i onsdags, lige foran en måbende Jenkins, der overværede træningen. Angiveligt var det frustration over visse spilleres manglende træningsindsats over den seneste tid, der var årsagen til det store slagsmål.

Ingen spillere nævnes ved navn, og selvom Jenkins ikke har uddelt bøder til nogen af de involverede, så fortæller Daily Mail, at formanden er mere og mere bekymret over fraktioner i Swanseas omklædningsrum.

I løbet af onsdagen skulle der være opstået hele tre episoder under samme træningspas, og selvom Monk forsøger at holde sammen på truppen i en bundstrid, som klubben bliver en større og større del af, så er det blot at konstatere, at det ikke fungerer.

I Chelsea-kampen fik Chico Flores således rødt kort efter to dumme gule kort, og derfor kunne klubben ikke stå distancen hele vejen mod London-klubben.

Se også: TV: Chelsea presser Liverpool med kneben sejr

Det er ikke første gang, at historier om ballade på træningsbanen i Swansea rammer medierne. I januar blev det afsløret, at samme Flores havde truet den nuværende midlertidige manager Monk med en mursten, mens Laudrup fortsat var i spidsen, og klikedannelser i klubben var begyndt at blive dannet under danskerens lederskab.

Disciplinen i klubben sejler angiveligt, og en kilde fortæller til Daily Mail, at en af spillerne blev opdaget i pausen af Chelsea-kampen i færd med at spise chips som opladning til anden halvleg...

Klubben er kun tre point over nedrykningsstregen inden det vigtige opgør mod Newcastle.

Se også: Laudrup-profil truede holdkammerat med mursten

- Vi er ikke i en god position, det er åbenlyst. Vi er ikke sikret, og vi har fire kampe tilbage. Det er ikke en situation, vi ønsker at være i. Vi har det i vores egne hænder, men vi er nødt til at gøre noget hurtigt og få point på tavlen i vores næste kamp. Spillerne ved det, men det handler om at sikre os, at vi også formår det, sagde Monk efter weekenden.

Rykker Swansea ned? Regn selv ud herunder0 kommentarer
Vis kommentarer