TV: Se Girouds genialitet i Arsenal-sejr

En genistreg fra Olivier Giroud var medvirkende til at sikre Arsenal tre værdifulde point mod West Ham tirsdag aften

Olivier Giroud viser klassen og tordner 2-1-målet ind. (Foto: AP)
Olivier Giroud viser klassen og tordner 2-1-målet ind. (Foto: AP)

Spillet om fjerdepladsen i Premier League lever i bedste velgående.

Arsenal er tilbage på den plads, der giver adgang til Champions League-kvalifikationen, efter 3-1 over West Ham tirsdag aften. Det dog for en kamp mere end Everton.

Sejren kunne der ikke pilles ved. West Ham bød i den grad op til dans i 1. halvleg og dominerede i perioder. Derfor var det heller ikke ufortjent, da Matthew Jarvis headede bolden forbi Wojciech Szczesny efter 40 minutter. Den polske keeper havde reddet Antonio Nocerinos afslutning, men Jarvis kastede sig frygtløst over riposten og headede bolden i nettet for snuden af Kim Källströms støvlespidser.

Udligningen lod dog ikke vente længe på sig.

Santi Cazorla fandt fremragende Lukas Podolski, der hurtigt viste, hvorfor han på sine gode dage er en angriber i ren verdensklasse. Tyskeren tordnede resolut bolden forbi Adrián i West Ham-målet, og så kunne Arséne Wenger kort efter gå til pause nogenlunde rolig i sindet.

Kampens højdepunkt var dog Olivier Girouds scoring til 2-1, der faldt 10 minutter efter pausen. Johan Vermaelens lange bold fra midten dalede ned i feltet, hvor den franske angriber befandt sig - hårdt presset af to modspillere. Men han fandt en halv meters penge, tæmmede elegant bolden og huggede den fladt i mål. Klasse!

Herfra tog Arsenal for alvor kontrollen og havde den stort set frem til Podolskis 3-1-scoring med 12 minutter igen. Et fint indlæg fra venstre side blev headet ind i feltet af Aaron Ramsey. Bolden havnede for fødderne af Podolski, der tordnede bolden op i nettaget. Og så var den fest en kendsgerning på Emirates Stadium.

West Ham forsøgte de sidse 10 minutter at komme frem til noget brugbart, men det lykkedes aldrig.

0 kommentarer
Vis kommentarer