Cardiff anklager konkurrent for spionage

Cardiff mener, at Crystal Palaces sportsdirektør snød før de to klubbers indbyrdes kamp 5. april

Cardiff og Crystal Palace i kamp (Foto: AP)
Cardiff og Crystal Palace i kamp (Foto: AP)

Cardiff, der er alvorligt nedrykningstruet i den engelske Premier League, forsøger nu at få annulleret 0-3-nederlaget til Crystal Palace tidligere på måneden.

Den walisiske klub anklager modstanderne for svindel. Cardiff mener nemlig, at Crystal Palaces sportsdirektør, Iain Moody, har udnyttet sine kontakter til at få fat i Cardiffs startopstilling før kampen den 5. april.

Iain Moody blev i oktober fyret fra en lignende stilling i netop Cardiff, fordi klubledelsen var utilfreds med indkøbene af blandt andre danske Andreas Cornelius.

Nu har Cardiffs advokat forfattet en fem sider lang klage til Premier League, hvor klubben anklager Crystal Palace for spionage.

- Cardiff slår fast, at klubberne skal behandle hinanden i god tro og stiller derfor alvorlige spørgsmålstegn ved denne kamps integritet, skriver BBC, der har fået indblik i den skriftlige klage.

Klubben hævder at have beviser på, at det lykkedes Moody at fremskaffe den korrekte startopstilling, og at Crystal Palace-manager, Tony Pulis, på forhånd var vidende om forsøget.

Premier League bekræfter, at man vil undersøge sagen, men ifølge den anklagede, Iain Moody, er det grebet ud af den blå luft.

- Det er utroligt og ekstraordinært usandt. Komplet usandt, siger Moody til The Sun.

Mens Cardiff med sine 29 point ligger næstsidst i Premier League, ser Crystal Palace ud til at have reddet sig efter 3-2-sejren over Everton onsdag aften.

Det flotte resultat betyder, at London-klubben med fire kampe tilbage er oppe på 40 point og dermed 10 over nedrykningsstregen.

0 kommentarer
Vis kommentarer