Chelsea-dansker om million-historie: Usmageligt og trist!

Det danske Chelsea-talent Andreas Christensen og dennes far og rådgiver er rasende over den behandling, de onsdag får i den engelske presse

Andreas Christensen i kamp mod Manchester Citys Samir Nasri (Foto: Corbis)
Andreas Christensen i kamp mod Manchester Citys Samir Nasri (Foto: Corbis)

Engelske Daily Mail bringer onsdag en artikel, hvor de bruger danske Andreas Christensen som et eksempel på, at lønkulturen i engelske fodbold er fuldstændig forskruet.

- Der er noget galt et eller andet sted, når ungdomsspillere render rundt med den slags penge, skriver journalisten med henvisning til, at det 18-årige forsvarstalent skulle tjene 180.000 kr. om ugen.

Under overskriften ' Mød Andreas Christensen - den 18-årige Chelsea-forsvarer, der får 20.000 pund om ugen, og som aldrig har spillet for 1. holdet ... og kommer ikke til det lige foreløbig.' bruger journalisten Neil Ashton i sin blog danskeren som eksempel på en type spiller, der får mange penge, men formentlig aldrig kommer til at slå igennem i en klub, hvor der spilles om mesterskaber og Champions League hver sæson.

Der er dog et grundlæggende problem ved historien, og det er, at danskerens løn er taget ud af den blå luft. Og det har fået Christensen-lejren op i det røde felt.

- Jeg kan sige, at de tal der er fremme slet ikke passer, siger Andreas Christensen til Ekstra Bladet, mens far Sten Christensen supplerer:

- Det er helt ude af proportioner, hvad Daily Mail har skrevet om Andreas' løn. Det er usmageligt og meget langt fra virkeligheden. Ja, det er slet, slet ikke i nærheden af, hvad Andreas tjener i Chelsea.

- Jeg kan af naturlige grunde ikke oplyse, hvad Andreas tjener, men det er fuldstændig latterligt at bringe den slags beløb i spil, når det er meget langt fra virkeligheden. Jeg synes, det er trist, at en engelsk journalist formidler den slags, siger Sten Christensen, der mener, at journalisten har et horn i siden på Chelsea, og derfor vælger at angribe på den måde.

Andreas Christensen har allerede fået debut på U21-landsholdet trods sine kun 17 år. Her i kamp tidligere på året mod Bulgarien. (Foto: Polfoto) Premier League Dansk Chelsea-talent 'er noget ganske særligt'Andreas Christensen har et eminent blik for spillet og drømmer om at styre Chelseas forsvar en dag. Han har stadig debuten i Premier League til gode, men han fik en forsmag på det, da han spillede opvisningskamp mod Manchester City i USA i maj. (Foto: Corbis/Tim Clayton) Sport De næste stjerner: Knægten der kan alt

0 kommentarer
Vis kommentarer