Suarez dropper tv og radio: Vil ikke høre titelsnak

Liverpool er på mesterskabskurs i England, men det er for tidligt at glæde sig, advarer Luis Suarez

Luis Suarez og Steven Gerrard (Foto: AP)
Luis Suarez og Steven Gerrard (Foto: AP)

Liverpool-spillerne kan selv afgøre, om klubben skal vinde sit første engelske mesterskab i 24 år, men det bedste vil være, hvis de tænker på noget andet.

Det mener topscorer Luis Suarez, der har bemærket, at byen summer af forventning inden de sidste fire kampe i sæsonen.

- Det er normalt for tilhængerne at være spændte og at diskutere vores muligheder, siger Suarez til Liverpools hjemmeside.

- Når jeg er ude at købe ind med familien, støder jeg ind i fans, der fortæller, hvor spændte de er. Jeg har sagt til dem, at de skal holde sig i ro og lade være med at bekymre sig. Vi skal forsøge at gøre vores bedste.

- Det bedste er nok, hvis vi spillere ikke involverer os i den slags snak, siger Luiz Suarez.

Efter Manchester Citys uafgjorte kamp mod Sunderland onsdag aften kan Liverpool blive engelsk mester, hvis holdet henter 10 point i de sidste fire kampe.

Men der venter flere svære kampe - blandt andet hjemme mod guldrivalen Chelsea og en udekamp mod formstærke Crystal Palace.

- Personligt tror jeg, det er bedst, hvis jeg ikke ser tv, hører radio eller læser om os på nettet. Jeg ved i forvejen, hvordan situationen er.

- Det vil være noget helt specielt at vinde titlen, men det kan vi ikke tænke på endnu, siger topscoreren.

Søndag gælder det udekampen mod Norwich. Det er en modstander, som særligt Luis Suarez har det godt med: Uruguayaneren har scoret 11 mål i de sidste fire møder med "kanariefuglene".

0 kommentarer
Vis kommentarer