Er han Christian Eriksens nye træner?

Massimiliano Allegri står efter rygter i italiensk sportspresse til at blive Tottenham-træner til sommer

(Foto: AP)
(Foto: AP)

AC Milan var en af de destinationer, som Christian Eriksen blev rygtet til i sommer. Som bekendt havnede danskeren i Tottenham, hvor han nyder stor succes.

Men nu kan det hele måske komme til at smage lidt af Milano alligevel for Tottenhams funklende midtbanestjerne. Den kommende træner kunne nemlig meget vel komme til at hedde Massimiliano Allegri.

Se også: TV: Eriksen-kasse helt i top

46-årige Allegri blev fyret i AC Milan i januar og har efter sigende boet i London siden, så han kunne koncentrere sig om at lære engelsk og komme i betragtning til et trænersæde i Premier League.

Ifølge italienske Corriere dello Sport er det ønske nu blevet en realitet, og Tottenham er fra sommer Allegris nye arbejdsgiver.

Sportsavisen skriver også, at aftalen allerede er skrevet under, og at den nuværende AC Milan-assistent Mauro Tassotti kommer med til den engelske hovedstad.

Se også: Eriksen: Mere plads til mig i Tottenham

Holder historien vand, så er den afgående hollandske landstræner Louis van Gaal altså ude af billedet i Tottenham. Det vil nok ikke mindregøre rygterne omkring van Gaals fremtid, der også er blevet spået at ligge hos Manchester United - bl.a. fordi van Gaal og Robin van Persie er set sammen til flere fodboldkampe i den hollandske Æresdivison i den seneste tid.

1 af 2 (Foto: AP)
2 af 2 (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer