Moyes: Vi vil agere hurtigt på transfermarkedet

David Moyes håber have gjort de første indkøb umiddelbart efter sæsonens afslutning

Foto: AP/Jon Super
Foto: AP/Jon Super

Selvom der endnu resterer fem kampe for Manchester United i indeværende sæson, har manager David Moyes allerede rettet fokus mod transfermarkedet og indkøb af spillere. 

Klubben har været sat i forbindelse med en hel række spillere, og ifølge den skotske manager er det planen at få indkøbene overstået, så hurtigt som muligt, selvom det kan bliver svært, når der først er taget hul på udstillingsvinduet, VM-slutrunden. 

Se også: Varm velkomst venter Manchester United-manager

- Jeg må sige, at jeg er godt inde i planlægningerne med mine tanker og ideer til, hvordan vi bliver klar til næste år, sagde han.

- Vi bliver sat i forbindelse med spiller efter spiller, og hver gang jeg tager hen til en kamp, skulle jeg have sikret os tre eller fire spillere.

- Det er ikke tilfældet, men alle er godt klar over, at vi gerne vil købe ind, og at vi gerne vil det, når lejligheden byder sig.

Se også: Dortmund-skænderi kan sende Reus til United

- Det vil formentlig være efter afslutningen på sæsonen, før noget sker. Nu må vi se, om vi når et par ting.

- Det er svært, når spillerne skal til VM. Så det er måske ikke helt så let. Ideelt set har alle klubber planer om at få arbejdet gjort færdigt tidligt. Vi kan ikke garantere at det vil ske, men vi vil gøre forsøget.

0 kommentarer
Vis kommentarer