'Gerrard blandt verdens bedste midtbanespillere'

Steven Gerrard er gået fra at være en af de bedste offensive midtbanespillere i verden til nu at være en af de bedste defensive midtbanespillere, mener Liverpool-manager Brendan Rodgers.

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Spørger man Liverpools manager er der ikke tvivl om, at holdets anfører Steven Gerrard hører til blandt de bedste dybtliggende midtbanespillere i verden.

For selvom den 33-årige englænder nærmer sig pensionsalderen, mener Rodgers, at han fortsat kan være med på allerhøjeste niveau.

Den nordirske manager roser især Gerrards allround-kvaliteter, hvilket skulle gøre ham til en af de bedste ”kontrollerende” midtbanespillere i verden.

Se også: Liverpool-legende slagter Liverpool-keeper

- Der er ikke mange spillere, der kan gøre, hvad han kan – han er en af de bedste offensive midtbanespillere i Europa, som derefter gik over til at være blandt de bedste defensive spillere.

- Ser man på hvad andre spillere i europæisk fodbold, spillere der hører til i topklubber, så vil jeg ikke bytte ham for nogen af dem, på grund af det han kan give til klubben.

Se også: Se kandidaterne til årets spiller i England

- Han er en playmaker, helt enestående. Hans intelligens og læsning af spillet tillader ham at styre spillet fra den position med sine spilfordelingsevner.

- Men han kan også forsvare, tackle. Og hvad han får formentlig ikke nok kredit for hans læsning af de forskellige spilsituationer, lydet det fra Rodgers.

0 kommentarer
Vis kommentarer