Varm velkomst venter Manchester United-manager

Den mangeårige Everton-manager David Moyes vender tilbage til Goodison Park søndag for Manchester United

David Moyes skal søndag for første gang tilbage til Goodison Park som manager for et andet hold end Everton. (Foto: AP)
David Moyes skal søndag for første gang tilbage til Goodison Park som manager for et andet hold end Everton. (Foto: AP)

I 11 år stod David Moyes i spidsen for Everton som manager. Søndag vender han tilbage til Goodison Park. Denne gang som modstander i spidsen for Manchester United.

Men selv om han nu er engageret hos en af konkurrenterne, kan Moyes forvente en varm og hjertelig velkomst på sin gamle hjemmebane, mener den nye Everton-manager, Roberto Martinez.

- Vi er en klub fuld af stil, integritet og korrekthed og vil vise Moyes respekt for alt det, han har gjort for klubben, siger Roberto Martinez.

Klubbernes første møde i denne sæson vandt Everton 1-0 på Old Trafford. Det var første gang siden 1992, at Everton besejrede United på udebane.

Nu har Everton chancen for at vinde begge kampe mod United i samme sæson, hvilket vil være første gang siden sæsonen 1969/70.

- Alene det at møde mestrene er en stor nok grund til at være spændt. At have muligheden for at vinde begge kampe mod United er noget, der er meget svært at opnå, lyder det fra Martinez.

Everton er vant til at ligge under Manchester United i Premier League-tabellen, men det forholder sig anderledes i denne sæson, hvor Moyes har haft svært ved at skabe resultater i sin første sæson i Manchester United.

Inden weekendens møde ligger Everton på femtepladsen med 66 point og gode muligheder for en plads i Champions League i næste sæson, mens Manchester United blot er nummer syv med 57 point. Dog for en kamp færre.

Afstanden til Everton kan reduceres i søndagens kamp, der begynder klokken 17.10.

Se også: Kroos-agent begraver Man Utd-spekulationer

0 kommentarer
Vis kommentarer