Chelsea-anfører skal spille for almisser

Chelsea står stejlt på, at spillere over 30 år kun får forlænget deres kontrakt med et år ad gangen - og en nedgang i løn

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Han er Chelseas ansigt, deres eneste spiller af egen avl og en kriger af guds og Mourinhos nåde.

Men på de bonede gulve i Chelsea FC er man ligeglad med hvem, og hvad John Terry er. Det eneste, de forholder sig til, er, at manden er snarlig pensionsmoden. 33 år er tæt på at være lig med en tur på alderdomshjemmet i fodboldens verden, og derfor har Chelsea en politik om, at spillere over 30 kun får forlænget deres kontrakter med ét år ad gangen, når de er udløbet. Det skriver Daily Mirror.

Se også: Chelsea-dansker om million-historie: Usmageligt og trist!

Og som om det ikke var nok, så kræver jakkesættene i Chelsea også, at de pågældende spillere går ned i løn. For John Terry kan det betyde, at de 1,36 mio. kr. han i dag modtager hver uge for sine evner på en fodboldbane kan blive halveret. I forhold til de fleste af hans holdkammerater kommer det til at ligne en ren sulteløn, og spørgsmålet er, om John Terry er indstillet på at spille for det.

Se også: Inter bekræfter: Tosset med Torres

I kulissen lurer Galatasaray, hvor Terrys gode ven og tidligere holddkammerat Didier Drogba spiller.

Frank Lampard og Ashley Cole står i øvrigt også foran kontraktudløb og dermed i samme forhandlingssituation som John Terry.

0 kommentarer
Vis kommentarer