Moyes er klar til at genopbygge skrantende United

David Moyes er langt fremme i planlægningen og lover spillerhandler i sommerpausen

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Manchester Uniteds manager David Moyes har været under hårdt pres i et besværligt første år i storklubben, som ender uden titler og formentlig uden billet til næste sæsons Champions League.

Men Moyes er overbevist om, at han får lov at fortsætte i jobbet efter sommerferien og erklærer sig klar til at hente forstærkninger for at genopbygge det skrantende mandskab.

- Mine tanker og idéer er langt fremme i planlægningen af næste sæson. Vi skal formentlig hen til efter afslutningen af denne sæson, før der sker noget, men vi vil helt sikkert gøre et eller andet, siger David Moyes ifølge nyhedsbureauet AFP.

Se også: Moyes: Vi vil agere hurtigt på transfermarkedet

I starten af denne sæson blev skotten kritiseret hårdt, fordi han ventede indtil de sidste dage af transfervinduet med at købe ind.

Det vil han bestræbe sig på at gøre anderledes, men VM i Brasilien kan komme i vejen for tidlige handler.

- Det kan blive svært, fordi mange spillere er af sted til VM. I den ideelle verden vil alle klubber gerne gøre arbejdet så tidligt som muligt. Det kan vi ikke garantere, men vi vil gøre vores bedste, siger David Moyes.

Se også: Varm velkomst venter Manchester United-manager

Manchester United bliver dagligt kædet sammen med nye spillere på rygtebørsen. I øjeblikket er tyskerne Toni Kroos og Marco Reus varme navne, men Moyes beder fansene om at tage rygterne med et gran salt.

- Ikke alt, hvad man læser, er korrekt. Vi bliver sat i forbindelse med den ene spiller efter den anden, og hver gang jeg ser en kamp, tror man, at jeg vil købe tre eller fire af de spillere, der er på banen.

- Det er ikke tilfældet, men alle ved, at vi vil handle, og det vil vi gøre, så snart muligheden byder sig, lyder det fra United-manageren.

David Moyes skrev før denne sæson en seks år lang kontrakt med den 20-dobbelte mesterklub.

0 kommentarer
Vis kommentarer