Dortmund-skænderi kan sende Reus til United

Et åbent skænderi på banen mellem Marco Reus og Roman Weidenfeller kan få betydning for Reus' fremtid

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Dortmund havde på mange områder indhentet Bayern München og vandt mesterskabet to sæsoner i træk i Tyskland, i den ene sæson endda the double.

Siden er Bayern München trådt et gear op samtidig med, at Dortmund er gået et gear ned - bl.a. grundet et hav af skader til nøglespillere.

Se også: Dortmund forlænger med skadet og ombejlet profil

Krisen i Bundesligaen, de mange pointab og det medfølgende pres har sat sit præg på træner Jürgen Klopps ellers gennem-harmoniske trup.

Under pokalsemifinalen mod Wolfsburg - som Dortmund vandt 2-0 - brød et skænderi mellem Marco Reus og målmand Roman Weidenfeller ud i lys lue. Weidenfeller mente ikke, at Reus ydede nok defensivt, og skænderiet fortsatte efter kampen.

Se også: Dortmund er klar til tysk pokalfinale

Det blev så slemt, at Jürgen Klopp indrømmede, at han måtte gå i mellem de to og stoppe skænderiet, så det ikke udviklede sig yderligere.

- Reus har været på et fantastisk højt niveau de sidste tre uger, men han havde bare ikke mere luft tilbage mod slutningen af kampen, sagde Klopp som forsvar for Reus efter pokalkampen.

Se også: Kroos-agent begraver Man Utd-spekulationer

Manchester United har længe været på jagt efter den 24-årige tyske angriber, der ifølge sin tidligere holdkammerat og nuværende Bayern München-stjerne Mario Götze er vild for at komme til den engelske storklub. Uroen omkring Reus i Dortmund er næppe gået Manchester Uniteds manager David Moyes forbi, der forventes at smide 270 millioner kroner på bordet for til sommer.

0 kommentarer
Vis kommentarer