Eriksen bag endnu en Tottenham-triumf

Eriksen lagde op til to mål, da Tottenham bankede bundproppen fra Fulham med 3-1

Eriksen viste endnu en gang, hvor godt han sættter sine holdkammerater i scene. Mod Fulham blev det til to assist i Tottenhams 3-1-sejr. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth)
Eriksen viste endnu en gang, hvor godt han sættter sine holdkammerater i scene. Mod Fulham blev det til to assist i Tottenhams 3-1-sejr. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth)

Der var fuld fokus på Christian Eriksen og hans skriggule støvler inden lørdag eftermiddags opgør mellem Tottenham og Fulham. Dels fordi Eriksen scorer og lægger op til mål for tiden og dels fordi, han bliver fremhævet af fans, eksperter og angrebsstjernen Emmanuel Adebayor som en af Tottenhams vigtigste våben i kampen om at spille sig til en plads i Europa næste sæson.

Og Eriksen leverede endnu en gang fabelagtig præstation med to måloplæg og fine pasninger kampen igennem, da Tottenham vandt med 3-1 hjemme over bundholdet og bysbørnene fra Fulham. Dermed er Eriksen oppe på otte asissts i 22 Premier League-kampe.

Men Tottenham og Eriksen fik langt fra nogen optimal start. Det første kvarter kontrollerede Fulham kampen og skabte flere fine muligheder ved blandt andre Steve Sidwell og Rodallega. Men Tottenhams Hugo Lloris var stærk i målet.

Se også: Sherwood: Svært at komme uden om Eriksen

Derefter tog Tottenham stille og roligt over. Og med 10 minutter til pause viste Eriksen, hvorfor han er Tottenhams store profil for tiden. Med en hårdt, indadskruet frisparksbold fandt han Paulinho inde i feltet, og brasilianeren satte en inderside på og scorede let til 1-0.

Se Eriksens skarpe oplæg til Paulinhos scoring:
Eriksen med ny assist - Paulinho kan ikke brænde

Men bare to minutter senere rystede Fulham favoritterne, da Steven Sidwell spadserede frit forbi flere 'udstoppede' Tottenham-spillere og sparkede bolden ind i toppen af målet til 1-1.

Hjemmeholdet var ikke tilfreds med 1-1. I begyndelsen af anden halvleg satte Aaron Lennon turboen til ude på højrekanten. Derfra slog han et indlæg ind i panden på Harry Kane, der drejede bolden ind bag Fulhams sprællende målmand, David Stockdale, til 2-1.

Se Eriksens anden konge-assist i kampen:
Oplæggeren Eriksen slår til igen: 3-1 ved Kaboul

Med en lille halv time tilbage viste Eriksen nok en gang, hvor præcist han hamrer til bolden hen til sine holdkammerater. Danskeren skruede en granithård bold ind i feltet. Denne gang var det Younes Kaboul, der behandlede Eriksens indlæg fornuftigt og scorede til 3-1.

Selvom Eriksen viste, hvor dygtig han er offensivt, fik han vist, at han kan lave rod i den defensivt. Med små 15 minutter tilbage brugte Eriksen armen i eget felt, og dommeren fløjtede korrekt straffe. Heldigvis for Eriksen blev sparket misbrugt af Sidwell, der brændte på Lloris.

Se Eriksens forseelse her:
Dumt: Eriksen begår straffe - Lloris redder

Bare fem minutter før tid blev Eriksen erstattet af Andros Townsend. Eriksen blev klappet af banen af stort set hele stadion, og danskeren klappede pænt tilbage.

Opgøret endte 3-1 til hjemmeholdet, der nu er seks point foran Manchester United på syvendepladsen, inden de 'De røde djævle' spiller søndag eftermiddag spiller ude mod Everton.

Dermed er Eriksen og Tottenham tættere på Europa League den kommende sæson.

Se også: Eriksen: Mere plads til mig i Tottenham

0 kommentarer
Vis kommentarer