Rodgers: Anfield bliver utrolig mod Chelsea

Selvom Liverpool unægtelig ligner favoritterne til Premier League-titlen, så nøjes manager Brendan Rodgers med at glæde sig over, at holdet har sikret sig billetterne til Champions Leauge efter 3-2-sejren over Norwich.

Brendan Rodgers ser frem til en hjemmekamp mod Chelsea, der kan afgøre, om Liverpool vinder mesterskabet. (Foto: AP)
Brendan Rodgers ser frem til en hjemmekamp mod Chelsea, der kan afgøre, om Liverpool vinder mesterskabet. (Foto: AP)

Takket være to scoringer og et enkelt oplæg af Raheem Sterling besejrede Liverpool søndag Norwich med 3-2, hvilket betyder, at klubben nu har fem point ned til Chelsea og ni point til Manchester City, som har spillet to kampe færre.

Dermed kan holdet begynde at ane guldet, idet der blot resterer tre kampe. Men manager Brendan Rodgers tør ikke tage noget for givet. Specielt ikke når næste rundes modstander hedder Chelsea.

- Det vigtigste var at få tre point og så at levere. Vi er på 96 mål nu, og vi håber, at nå mere end 100 - det ville være en utrolig indsats, lyder det fra nordireren ifølge BBC.

- I starten af sæsonen var det ambitionen, at vi skulle kvalificere os til Champions League - det vil altid være en utrolig bedrift, men nu ved vi, at vi ikke kan slutte lavere end tredjepladsen. 

- Vi vil gå ind til de næste tre kampe, hvor vi håber at spille godt. Vi ønsker at fortsætte med at kæmpe, og nu må vi se mod Chelsea i næste uge - hvor der vil være en utrolig stemning på Anfield.

0 kommentarer
Vis kommentarer