Prostituerets søn kan få debut for Manchester United

16-årig indisk søn af en prostitueret skal prøve kræfter med Manchester United

(Polfoto)
(Polfoto)

Man må håbe for Rajib Roy og hans mor, at den 16-årige fodboldspillende dreng har en veludviklet, selektiv hørelse.

Den fattige, indiske dreng kommer fra meget trange kår i byen Kolkata - også kaldet Calcutta, hvor han er vokset op som søn af en prostitueret.

Se også: Moyes er klar til at genopbygge skrantende United

Den baggrund er guf for de stort set verbalt grænseløse samling fodboldfans, der indfinder sig på fodboldstadions verden over. Og Rajib har nu alle muligheder for at komme til at udsætte sig selv og sine for spot og spe, for han er nemlig blevet tilbudt et prøveophold hos Manchester United.

Se også: Varm velkomst venter Manchester United-manager

Talentspejdere fra Manchester United fik nemlig øje på Rajib til en samling af Indiens dygtigste unge spillere. 15 af dem er inviteret til Old Trafford.

- Folk bliver ved med at spørge mig, hvordan det er at være søn af min mor og så opnå det her, men jeg kender ikke svaret.

- Da min træner sagde, at Manchester United havde udvalgt mig, var det som at få en fars anerkendelse, siger Rajib til Manchester Evening News.

Se også: Dortmund-skænderi kan sende Reus til United

De fleste af de andre drenge, der er inviteret til et prøvetræningsophold kommer fra velhavende familier, mens Rajib bor med sin mor og en lillebror i et enkelt værelse i forstaden Sonagachi, der er Asiens største red light district med over 12.000 prostituerede.

Her går Rajib på en skole for børn af prostituerede, og det er her igennem, han kom i gang med at spille fodbold.

Du kan læse hele historien om Rajib her

0 kommentarer
Vis kommentarer