Moyes' United-mandskab flået fra hinanden

Det værste hold i en generation, lyder dommen efter Manchester Uniteds nederlag nummer 11 denne sæson

David Moyes var søndag tilbage på Goodison Park, efter han i sommer skiftede til Manchester United (Foto: AP)
David Moyes var søndag tilbage på Goodison Park, efter han i sommer skiftede til Manchester United (Foto: AP)

Manchester United tabte søndag for 11. gang i denne sæson. Et helt uhørt antal for et hold, der under ledelse af Sir Alex Ferguson gik fra den ene succes til den anden. Men Ferguson er væk, og efterfølger David Moyes oplever sit og Manchester United-fans værste mareridt.

Søndag var det så Everton, der slog klubben 2-0 og byggede videre på rekordlisten af United-nederlag, der har været denne sæson

Dagen derpå er dommen også hård for David Moyes, der bør tænke sig om en ekstra gang, inden han logger ind på sin computer for læse nyheder.

- Det er værste Manchester United-hold i en hel generation, lød dommen fra den tidligere Liverpool-forsvarerer og nuværende ekspertkommentator Jamie Carragher, der ikke fatter, hvor det United-hold, han kendte, er blevet af.

- David Moyes Manchester United-job er på vippen efter sæsonens 11. nederlag, skriver Daily Mail, der undrer sig over, at Moyes selv mente, at hans mandskab spillede fint i 2-0 nederlaget.Se også: Prostituerets søn kan få debut for Manchester UnitedSe også: Moyes er klar til at genopbygge skrantende United

The Guardian sætter spørgsmålstegn ved, at hvis ikke holdet kunne præstere i en kamp mod managerens tidligere hold, hvornår skulle det så vise, at det vil kæmpe for sin manager.

Hos The Times fastslår man koldt, at David Moyes blev ydmyget på sin tidligere hjemmebane, mens problemerne bare vokser, og at angriber Danny Wellbeck nu vil væk.

Også den store tabloidavis 'The Sun' spekulerer i, at Moyes snart må være fortid. Ifølge den er bestyrelsen i tvivl om, hvorvidt den har den rigtige mand til jobbet.

Med nederlaget til Everton reducerede Moyes mandskab sit håb om europæisk fodbold til næste sæson til en ren teoretisk diskussion. Med fire kampe tilbage kan de med et mirakel nå 5. pladsen.

Se højdepunkter fra kampen herunder
Everton-Man Utd 2-0: Moyes i rædselsgensyn med Goodison

SE ALLE WEEKENDENS 23 PREMIER LEAGUE MÅL I ET KLIP HERUNDER
Se weekendens 23 Premier League-mål i ét klip

0 kommentarer
Vis kommentarer