Nu stiger Manchester United-aktierne!

Efter fyringen af David Moyes: Manchester United er mere værd end på noget andet tidspunkt siden Alex Ferguson-æraen

Der er mere tiltro til Wayne Rooney og co. i Manchester United efter fyringen af David Moyes, end før fyringen. (Foto: AP/Rui Vieira)
Der er mere tiltro til Wayne Rooney og co. i Manchester United efter fyringen af David Moyes, end før fyringen. (Foto: AP/Rui Vieira)

Nok er det en dramatisk situation, når en klub må fyre sin manager, som Manchester United gjorde det i dag med David Moyes. Men noget positivt kan der også komme ud af det, allerede inden holdet har været i kamp med en ny mand i spidsen.

Manchester Uniteds aktier er nemlig steget på børsen i New York, hvor de er noteret, qua de amerikanske ejere i Glazer-familien.

Faktisk er aktierne i Manchester United plc i dag mere værd end på noget andet tidspunkt siden Alex Fergusons tid i spidsen for holdet, skriver nyhedsburauet AP.

Se også: Endnu et topnavn afviser United

Kursen på United-aktierne var ved lukketid i går 17,72, og i løbet af dagen steg de til 19,00 og ligger lige nu på 18,80 - altså en stigning på fem-seks procent.

Investorer og spekulanter tror altså mere på økonomisk fremgang i klubben uden David Moyes ved roret, end med David Moyes i spidsen for mandskabet, selvom klubben har skilt sig af med Moyes mindre end et år inde i en seksårig kontrakt, som givetvis ikke er billig at slippe ud af.

Se også: United-ekspert: Skal bruge én mia. kr. på spillere

Klubben er et af de største brands i sportens verden med en omsætning på ca. 3,3 mia. kr. i sidste sæson, men den vil muligvis dale i fremtiden, for United går glip af indtægterne fra den lukrative Champions League i som minimum den kommende sæson på grund af de skuffende resultater i denne sæson, hvor klubben lige nu ligger nummer syv i Premier League.

Den nuværende hollandske landstræner Louis van Gaal nævnes flere steder som den sandsynlige afløser for Moyes i Manchester United, når VM i fodbold i Brasilien er overstået.

David Moyes er færdig i United. (Foto: AP) Sport og Spil Moyes kortlagt - så dårlig var han

0 kommentarer
Vis kommentarer