Forbund er klar til at straffe Chelsea-trio

Jose Mourinho, Rui Faria og Ramires risikerer straf for deres opførsel under Chelseas nederlag i lørdags

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Dårlig opførsel i forbindelse med det sensationelle 1-2-nederlag til Sunderland sidste weekend får nu formentlig konsekvenser for en trio af Chelsea-profiler.

Manager José Mourinho, fysisk træner Rui Faria og midtbanespiller Ramires er alle blevet tiltalt af det engelske fodboldforbund (FA) og står til straf, med mindre de kan overbevise om deres uskyld.

Ramires står til karantæne og dermed udelukkelse fra guldbraget mod Liverpool på søndag, efter at han slog Sunderlands Sebastian Larsson i ansigtet uden for dommer Mike Deans synsfelt.

Se også: Victor Moses skal tilbage til Chelsea

- Hvis en hændelse i Premier League ikke bliver set af dommerne, bliver et tremandspanel af tidligere elitedommere bedt om at vurdere den og foreslå, hvad dommeren skulle have gjort, hvis han havde set den, skriver FA i en erklæring.

Ramires har indtil torsdag til at svare på tiltalen.

Se også: TV: Her ryger Chelsea-keepers sæson

Faria er anklaget for fornærmende sprogbrug mod dommeren og utilbørlig optræden, efter at den portugisiske fitnesstræner gik amok over det straffespark, som dommer Dean tilkendte Sunderland i kampens slutfase.

Endelig er José Mourinho tiltalt for at have sat spørgsmålstegn ved dommerens integritet, da han i en kommentar efter kampen med slet skjult ironi ønskede Mike Dean og dommernes chef Mike Riley tillykke med præstationen.

Se også: Mourinho: Vi er i problemer

Mourinho blev tidligere på måneden idømt en bøde på 8000 britiske pund (72.500 kroner) som straf for at blive sendt op på tribunen i Chelseas kamp mod Aston Villa.

Mourinho og Faria har indtil mandag til at komme med deres besyv i sagen.

0 kommentarer
Vis kommentarer