'Pinlig fyring, Manchester United!'

De engelske træneres fagforening er ikke imponerede over Manchester Uniteds ageren omkring fyringen af David Moyes

(Foto: AP)
(Foto: AP)

- Ligatræners forening er meget skuffede over måden, David Moyes måtte forlade Manchester United på, og at han måtte læse sin fyring som bekræftet inden, han selv havde talt officielt med klubben, skriver LMA - League Managers Association - i dag i en pressemeddelelse.

Richard Bevan, der er direktør for LMA, bakker op om sit medlem David Moyes, som han er fuld af lovord overfor. Det samme er han ikke ligefrem omkring Manchester Uniteds ledelse og deres håndtering af fyringen af Moyes.

Se også: Moyes første ord: Takker alle - pånær spillerne

- Gennem sin tid i United har David, som han altid gør, opført sig eksemplarisk og med integritet og professionalisme - værdier han tror på og værdier, der har været stærkt linket til denne klub og dens stolte traditioner.

- Derfor er det sørgeligt at se slutningen på Davids job i United blive behandlet på denne uprofessionelle måde.

Se også: Trods Moyes-bommert: Sir Alex vælger afløseren

David Moyes blev officielt fyret tirsdag i Manchester United. Han efterlader dem på en syvendeplads med fire kampe tilbage af sæsonen - en placering hvorfra det er matematisk umuligt for de snart forhenværende engelske mestre at kvalificere sig til Champions League. Det bliver første gang i 19 år, at Manchester United ikke er med i det bedste europæiske fodboldselskab.

Manchester United fastslår overfor for Sky Sports News, at beslutningen om at fyre David Moyes først blev truffet sent mandag aften, og at den endelige beslutningen ikke var taget, da rygterne kom klubben i forvejen i pressen.

0 kommentarer
Vis kommentarer