United afviser: Ingen manager på plads endnu

Manchester United har endnu ikke skrevet under med Louis van Gaal

Louis van Gaal er endnu ikke præsenteret i Manchester United. (Foto: AP)
Louis van Gaal er endnu ikke præsenteret i Manchester United. (Foto: AP)

Den hollandske avis, De Telegraaf, kunne lørdag fortælle, at Louis van Gaal efter sommerferien vil sætte sig i managerstolen i Manchester United.

Fra klubbens side lyder meldingerne imidlertid, at der endnu ikke er indgået nogen aftale med van Gaal eller nogen andre med henblik på at varetage jobbet fra næste sæson.

Det er engelske Sky Sports, der har været i kontakt med en talsmand fra klubben, som blankt benægter, at det hollandske topnavn skulle have sat pen til papir og underskrevet nogen aftale med mesterklubben.

Se også: Avis: Manchester United vælger Van Gaal

- Der er intet at fortælle. Vi har ikke skrevet under med nogen ny manager. Når vi har noget at melde, vil vi offentliggøre det, lyder det i erklæringen.

Omverdenen ser dog i første omgang ikke ud til at lade sig afspore af den umiddelbare afvisning.

En lang række af de største internationale bookmakere holder fortsat hollænderen som klar favorit til at blive præsenteret inden længe, og odds på van Gaal er historisk lave.

Se også: Ekspert: Sådan vil van Gaal forandre United

Flere steder er spillet sågar taget af markedet, og dermed tyder meget fortsat på, at det bliver den tidligere Bayern- og FC Barcelona-boss, som fremover skal stå i spidsen for den kriseramte storklub.

Ferguson peger på Giggs
Endnu er intet dog bekræftet fra officiel side, og derfor kan andre bejlere fortsat håbe på, at der ligger en kontrakt og venter på at blive signeret.

En af dem er 40-årige Ryan Giggs, som senere lørdag får sin ildåb som manager, når Manchester United gæster Norwich i Premier League.

Waliseren kan tilmed glæde sig over, at Sir Alex Ferguson ifølge The Guardian taler i varme vendinger om klublegenden med henblik på at blive en permanent løsning på posten.

- Jeg synes, at det er ham, de (bestyrelsen, red.) skal kigge mod. Han har over 20 års erfaring i Manchester United, skulle Ferguson have sagt ved et velgørenhedsarrangement, der fandt sted forrige weekend.

- Jeg skrev under med ham, da han var et barn på 13 år. Han har været igennem hele følelsesregistret i klubben. Han har oplevet alle op- og nedturene.

- Han ved præcis, hvad der skal til for at være Manchester United-spiller, og jeg var så tilfreds, da jeg så, han bragte Paul Scholes og Nicky Butt tilbage i folden. De er to store professionelle personligheder, siger Ferguson.

0 kommentarer
Vis kommentarer