Første ændring med Giggs ved United-roret

Ryan Giggs afholdt fredag sit første pressemøde som Manchester United-manager - tidspunkt og lokale var ændret i forhold til under David Moyes

Ryan Giggs lignede en glad julegris, da han fredag holdt sit første pressemøde som United-manager. (Foto: PA)
Ryan Giggs lignede en glad julegris, da han fredag holdt sit første pressemøde som United-manager. (Foto: PA)

Ryan Giggs afholdt fredag sit første pressemøde som Manchester United-manager, og her var den første ændring allerede iøjnefaldede efter fyringen af David Moyes: Giggs havde flyttet pressemødet tilbage til det lokale og det tidspunkt, hvor pressemødet foregik under Sir Alex Ferguson. Både tidspunkt og lokale var blevet ændret under Moyes.

Og omend han kun er midlertidig manager sæsonen ud, så var det en meget stolt Giggs, der gik på podiet forud for lørdagens hjemmekamp mod Norwich.

- Det er det stolteste øjeblik i min karriere, og jeg vil nyde de næste to og en halv uge af sæsonen, sagde Giggs ifølge Daily Mail.

- Jeg vil få folk til at smile igen, og jeg kan ikke vente på kampen, sagde den 40-årige waliser.

Se også: Meulensteen langer ud efter Moyes

Den nye manager fortalte, at Sir Alex Ferguson var den første, han ringede til, efter han var blevet gjort til manager. Og han fortalte derefter om, hvad fansene kan forvente sig af den første kamp med Ryan Giggs som manager.

- Holdet vil spille efter min filosofi, som er Manchester Uniteds filosofi.

- Jeg vil have dem til at spille med fart, tempo, med mod og fantasi. Alle de ting forventer jeg af Manchester United-spillere. Jeg vil have positiviteten tilbage, og jeg vil se mit hold tackle hårdt og udfordre, lød det blandt andet fra Giggs, der udover managertjansen også stadig er aktiv spiller i United-truppen.

Manchester United ligger efter 35 kampe under David Moyes' ledelse nummer syv i Premier League med tre kampe tilbage af sæsonen.

Se også: Ferguson: Det er oprørende

0 kommentarer
Vis kommentarer