Eriksen-boss: Jeg er den bedste nogensinde

Tim Sherwood mener, at statistikken taler for sig selv, og den siger, at han er klubbens bedste manager nogensinde i Premier League

Eriksens manager, Tim Sherwood, har høje tanker om sig selv. (Foto: AP/Scott Heppell)
Eriksens manager, Tim Sherwood, har høje tanker om sig selv. (Foto: AP/Scott Heppell)

Tottenham-manager Tim Sherwood kæmper for jobbet, hvis man skal tro bulletinerne i de engelske medier. Klubben er på udkig efter en ny mand til at tage over til sommer, og længe var det ventet, at det ville blive Louis Van Gaal, som nu ser ud til i stedet at blive Manchester United-manager.

Sherwood har taget statistikken som våben i kampen for at bevare magten i Tottenham. Og det våben er skarpt som få, mener han.

- Statistikken er god - den er bedre end nogen anden Premier League-manager i denne klubs historie. Der har ikke været nogen i denne klub, som har gjort det bedre i Premier League. Min statistik taler for sig selv, siger Sherwood ifølge The Guardian.

Se også: Ferguson: Det er oprørende

Tottenham er godt nok sendt ud af Capital One Cup af West Ham, FA Cup af Arsenal og Europa League af Benfica under ledelse af Tim Sherwood, men i Premier League finder han plusserne. For det bliver næppe til den fjerdeplads, som fansene sukker efter. Men det har heller aldrig været målet.

- Det var aldrig opgaven, da jeg tog over i klubben, at vi skulle ende som nummer fire. Jeg blev bedt om at gøre holdet lidt mere attraktivt, og der skulle scores flere mål, og jeg mener, jeg har fuldført det arbejde, siger Sherwood.

Tottenham ligger nummer seks i Premier League med seks point op til Everton på femtepladsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer