Rooney: Giggs er skabt til at være manager

Wayne Rooney mener, at Ryan Giggs har evnerne til at blive permanent manager i United

Wayne Rooney jubler efter af sine to scoringer mod Norwich-keeper John Ruddy. (Foto: AP/Jon Super)
Wayne Rooney jubler efter af sine to scoringer mod Norwich-keeper John Ruddy. (Foto: AP/Jon Super)

Manchester United-stjernen Wayne Rooney taler varmt for, at holdkammeraten Ryan Giggs skal fortsætte som manager for den engelske storklub.

Ryan Giggs tog i denne uge over som en midlertidig løsning efter tirsdagens fyring af David Moyes. Lørdag debuterede 40-årige Giggs på trænerbænken med en 4-0-sejr over Norwich fra bunden af Premier League.

- Giggsy er kommet til. Det er meget mærkeligt, men vi ved, at han er en meget erfaren spiller, og han er skabt til at være manager, siger Wayne Rooney til Sky Sports.

Se også: Giggs: Jeg sov ikke i nat

- Det kan spillerne se på den måde, han har ageret, efter han tog over.

- Giggsy har alt det, der skal til for at blive den næste boss, men beslutningen ligger hos ledelsen, siger angriberen, der scorede de to første mål i sejren over Norwich.

På rygteplan har en lang række britiske medier spekuleret kraftigt i, at Manchester United pønser på at hyre Hollands landstræner Louis van Gaal efter sommerens VM, men også Juan Mata lufter sine tanker om, at Giggs måske kunne fortsætte i jobbet.

Se også: United afviser: Ingen manager på plads endnu

- For mig var det en fornøjelse at spille under denne manager. Jeg kan huske ham spille, fra dengang jeg var barn, og han er en ægte Manchester United-mand. Men den beslutning er ikke op til os, og vi må bare nyde at have ham i spidsen, siger Juan Mata.

Spanieren indledte kampen på bænken, men kom ind i anden halvleg og scorede lige som Wayne Rooney to mål.

- I første halvleg havde vi det lidt svært, og vi spillede for langsomt, men i anden halvleg viste vi, hvad Manchester United er i stand til på hjemmebane. Jeg må sige, at vi altid har forsøgt vores bedste. Vi er sammen i både gode og dårlige tider, og lige nu er vores mål at vinde de sidste tre kampe, siger Mata til Sky Sports.

0 kommentarer
Vis kommentarer