Pardew efter nyt nederlag: Fansene er frusterede

Efter 12 nederlag i 17 kampe i 2014 forstår Alan Pardew så udemærket Newcastle-fansenes store frustation over klubbens dårlige resultater

Mundvigene hænger for det meste nedad i Newcastle dette forår. (Foto: AP)
Mundvigene hænger for det meste nedad i Newcastle dette forår. (Foto: AP)

Det har bestemt ikke været sjovt at være Newcastle-fan i 2014. Seks Premier League-nederlag i træk har holdet lidt, og i hele 2014 har Newcastle tabt hele 12 ud af 17 kampe. Det har fået mange fans til at proklamere nye tider for klubben, og det kan ikke gå for hurtigt.

Manden med ansvaret for den nedtur er manager Alan Pardew, og han forstår fansenes utilfredshed med den negative stime. Senest tabte holdet 0-3 på udebane til Arsenal.

- De er frusterede. Vi havde 2000 fans her i aften, og de havde taget den lange, lange tur, og selvom vi mødte et godt hold, forventede de, at vi ville vinde, siger Pardew ifølge Soccerway.

- De ser os tabe igen og igen, de er ikke glade, og det respekterer jeg. Alt, jeg kan gøre som manager, er at være sikker, at jeg gør mit job godt nok. Vi har været i top 10 hele året, og den nylige form er ikke noget, jeg gemmer mig for. Vi skulle have præsteret bedre, og nu skal vi slutte i top 10.

Der resterer to runder for Newcastle, der Cardiff City og Liverpool. Holdet ligger på niendepladsen med to point ned til Stoke, der ligger nummer 10.

0 kommentarer
Vis kommentarer