Everton-keeper: Alt at spille for mod City

Evertons keeper Tim Howard blæser til angreb frem mod opgøret mod Manchester City, som han ser frem til

Everton fik en alvorlig ridse i lakken mod Southampton, der besejrede Roberto Martinez' tropper med 2-0. Det resultat betyder, at holdet nu er fire point efter Arsenal med blot to kampe igen, og drømmen om Champions League, der for bare tre uger siden så særdeles positiv ud, er begyndt at krakelere med to nederlag til Crystal Palace og senest Southampton.

Nu er modstanderen dog titelaspiranterne fra Manchester City, og sidste weekends nederlag til Southampton skal glemmes. Det mener Everton-keeper Tim Howard.

- Vi fejer det forhåbentligt til siden som et engangstilfælde, og nu har vi alt at spille for mod Manchester City. Det bliver meget åbent, en taktisk kamp mod topspillere. Disse kampe kører af sig selv, og det er kampe, der er lette at spille, siger han ifølge The National.

Howard fortæller desuden, at manager Roberto Martinez har været god til at få spillerne til at holde fokus på den forestående opgave og ikke blive distraheret af, hvad der er præsteret.

- Manageren har været fantastisk i forhold til det. Han afskriver ting meget hurtigt, både fantastiske præstationer og dårlige. Vi må få det af vejen og have en god uge med træning. Vi må være fokuserede på, hvad City vil smide mod os, siger han videre.

Liverpool-fans vil helt sikkert heppe på Everton mod City, idet et pointtab til Manuel Pellegrinis mandskab vil sende mesterskabet tilbage i favnen på Liverpool, der fører Premier League med tre point ned til City, og som har en kamp i baghånden.

0 kommentarer
Vis kommentarer