Cornelius sikker mand på flopholdet

De har bestemt ikke glemt danskeren, der kostede Cardiff et tab på 77 mio. kroner - på syv måneder. FCK'eren sikker mand på Årets Flophold i England

Andreas Cornelius i et lykkeligt øjeblik iført Cardiff-trøje. Det må være taget med forholdsvis kort lukketid... Danskeren er sikker mand på Daily Mails flophold. (Foto: AP)
Andreas Cornelius i et lykkeligt øjeblik iført Cardiff-trøje. Det må være taget med forholdsvis kort lukketid... Danskeren er sikker mand på Daily Mails flophold. (Foto: AP)

Andreas Cornelius? Jo, de husker ham stadig i England. Men mildest talt ikke for noget godt.

Mens FCK-angriberen runde for runde jager den form, der for kort tid siden gjorde ham til eksportvare, har Daily Mail genopfriske de britiske hukommelser ved at udtage årets flophold. Dagen efter, den engelske spillerforening udtog Årets Hold.

Andreas Cornelius spurter direkte ind i startopstillingen i et tre-mands angreb med Ricky van Wolfswinkel og Darren Bent som de to andre lettere mål-løse makkere!

Andreas Cornelius har slet, slet ikke levet op til de forventninger, man må have til et indkøb til 27 millioner kroner. Foto Jens Dresling/Polfoto Sport og Spil Superligaens bedste og værste indkøb

Cardiff City's administrerende direktør Simon Lim offentliggjorde i februar - højst usædvanligt - hvad Andreas Cornelius havde kostet waliserne:

- I tilfældet Andreas Cornelius, som kostede klubben lige under 10 mio. pund, har vi realiseret et stort tab på ca. 8,5 mio. pund alle udgiver inklusive, afslørede Simon Lim.

Omregnet i dansk valuta: Cardiff blødte omkring 90 mio. kroner for den unge angriber og må konstatere et svidende tab på 77 mio. kroner. En pæn sjat på bare syv måneder...

Se også: FCK's guldhåb knækket i overtiden

Den præstation belønner Daily Mail med følgende omtale af Andreas Cornelius i begrundelsen for den nok noget uvelkomne hold-udtagelse:

'Han kostede omkring 90 mio. kroner, havde otte indhop og scorede nul mål. Han spillede nok en afgørende rolle i forbindelse med, at Malky Mackay blev fyret - og i at Cardiff lige nu slås for at undgå nedrykning.'

Det kan man vist kalde alt andet end hædrende omtale!

0 kommentarer
Vis kommentarer