Tottenham: Vi har ikke spurgt Ajax om de Boer

Tottenham afviser at have kontaktet Ajax Amsterdam med henblik på at ansætte Frank de Boer som manager

Frank de Boer har netop vundet det hollandske mesterskab - igen - med Ajax Amsterdam. (Foto: AP)
Frank de Boer har netop vundet det hollandske mesterskab - igen - med Ajax Amsterdam. (Foto: AP)

Det passer ikke, når Ajax-træner Frank de Boer siger, at Tottenham har forhørt sig hos den hollandske klub med henblik på stillingen som manager i Premier League-klubben.

Frank de Boer sagde tirsdag på hollandsk tv, at Tottenham havde spurgt Ajax' tekniske direktør Marc Overmars om muligheden for et skifte, og han hævdede også at have lavet en aftale med englænderne om at snakkes ved efter sæsonen.

Men det forstår man ikke meget af i London.

- Forlydender om, at vi har været i kontakt med andre klubber omkring trænerstaben, er totalt forkerte.

Vigtigt at skabe klarhed
- Vi har ikke snakket med andre klubber om trænere, og vi er kede af, at det er nødvendigt med sådan en pressemeddelelse, men vi føler at det er vigtigt at skabe klarhed om situationen, skriver Tottenham på sin hjemmeside.

Tottenham ledes lige nu af klubbens tidligere spiller og assistenttræner Tim Sherwood, der blev ansat efter fyringen af Andre Villas-Boas i december.

Sherwood har kontrakt frem til udgangen af næste sæson, men vedvarende rygter vil vide, at Tottenham overvejer at afskedige ham i sommerpausen.

Christian Eriksens klub er lige nu nummer seks i Premier League. Holdet er uden chance for at nå med i næste års Champions League, og kan højst håbe på en plads i Europa League.

0 kommentarer
Vis kommentarer