Bendtner taler ud igen - i ungdomsmagasin

Nicklas Bendtner indrømmer, at han har kvajet sig

Nicklas Bendtner har nok engang valgt at tale ud om skandalerne og karrierens op- og nedture. Denne gang i ungdomsmagasinet SB StreetBoys, der må siges at have begået lidt af et scoop.

- Jeg er klar over, at jeg har kvajet mig hist og her og er da oprigtig ked af, hvis folk har følt sig stødt eller ser mig som noget, jeg ikke er, siger Nicklas Bendtner, der senest løj sig på druk i Danmark, hvilket endte med en art afstraffelse af en taxa med sit bælte.

Tidligere er det hærværk på det spa, der hører til landsholdsangriberens boligkompleks uden for London, mens den mest berømte episode er spritkørslen modsat ensretningen i det indre København.

Se også: Arsenal: Derfor har Bendtner været i DanmarkSe også: Kendt vært var vidne: Bendtner flippede ud i København

Hver episode er fulgt op af det ene 'tale-ud-interview' efter det andet i store aviser som Berlingske og Jyllands Posten. Nu er turen altså kommet til ungdomsmagasinet SB Street Boys, der udkommer torsdag.

I en pressemeddelelse udsendt af magasinet siger chefredaktør Tina Dines Appelt om sit scoop:

- Vi har kæmpet i lang tid om at få dette interview med Bendtner, og derfor er vi selvfølgelig enormt begejstrede for endelig at kunne bringe det!

Her har I mig. Nicklas Bendtner præsenterer sig selv på instagram med dette foto. Privatfoto Tæt på Sportspsykolog efter Bendtners seneste udskejelser: Lad ham drikke i en gummicelleNicki Bille og Nicklas Bendtner er nærmest to alen af samme stykke. (Foto: Lars Poulsen) Sport og Spil 'Bendtner light'

Nicklas Bendtner forklarer også i interviewet, at han håber på, at man ser på ham med lidt flere nuancer.

- Jeg er også andet end en fodboldspiller, og det ville glæde mig, hvis man kunne anerkende mine nuancer en smule mere.

Magasinet udkommer torsdag, og Ekstra Bladet forsøger selvfølgelig at fat i mere fra det seneste ærlige Nicklas Bendtner-interview.

0 kommentarer
Vis kommentarer