Liverpool vil forlænge med Captain Fantastic

Steven Gerrard kan godt begynde at forberede sig på at læse et kontraktudspil fra Liverpool til sommer - det fortæller klubbens manager Brendan Rodgers

Steven Gerrards kontrakt udløber til næste sommer, men Brendan Rodgers vil gerne binde sin anfører for yderligere en eller flere sæsoner. (Foto: AP)
Steven Gerrards kontrakt udløber til næste sommer, men Brendan Rodgers vil gerne binde sin anfører for yderligere en eller flere sæsoner. (Foto: AP)

Steven Gerrard har lidt over et år tilbage sin eksisterende kontrakt hos Liverpool, hvor han som bekendt er anfører.

I denne sæson har han vist, at alderen bestemt ikke trykker hos den 33-årige midtbanespiller, der har spillet en kæmpestor rolle i Liverpools fornemme præstationer i Premier League, hvor han specielt i anden halvdel af sæsonen har vist nye sider af sig selv med positionen som den dybtliggende midtbanespiller i opstillingen.

Manager Brendan Rodgers melder nu klart ud, at man i øjeblikket planlægger at tilbyde en ny kontrakt til kulturbæreren Gerrard.

- Steven er helt sikkert én, vi kigger på at kunne tilbyde en ny kontrakt til sommer. Med et år tilbage er det noget, vi vil addressere, fortæller Rodgers til Liverpool Echo.

- Jeg tror, at Steven vil spille længere end til 2015. Han er en spiller, der virkelig har vist sine kvaliteter denne sæson, og når sommeren kommer, vil han kun være 34 år gammel. Når jeg kigger mod fremtiden, er jeg helt sikker på, at han fortsat vil være en vigtig del af vores trup, siger manageren videre.

Rodgers fortæller også, at han fortsat ser klare forbedringer i Gerrards spil, og at han ville elske fortsat at kunne råde over ham.

- Han er gået ned på en ny position og har bestridt den uden problemer. Hans spilintelligens er der ingen, der kan måle sig med, og han forbedrer sig hele tiden. Steven har stadig en masse at tilbyde.

Liverpool fører fortsat Premier League, men skal håbe på, at Manchester City lørdag taber point mod Everton, da de ellers med sejre i de tre sidste kampe kan overhale Liverpool i den samlede stilling. Liverpool har tre point ned til City, der har én kamp i hånden i forhold til Liverpool, der mangler to kampe i sæsonen.

0 kommentarer
Vis kommentarer