Van Gaal kan slippe for Giggs

Louis Van Gaal ventes at underskrive en aftale med Manchester United i den kommende uge, men det er ikke længere et krav, at Giggs bliver assistent

Louis van Gaal behøver angiveligt alligevel  ikke at benytte Ryan Giggs som sin assistent,. (Foto: AP)
Louis van Gaal behøver angiveligt alligevel ikke at benytte Ryan Giggs som sin assistent,. (Foto: AP)

Manchester United skriver i næste uge under på kontrakten med Louis Van Gaal, der bliver ny manager. Sådan lyder det fra flere engelske medier. Og mens der i starten af forhandlingerne var krav fra den engelske klub om, at Van Gaal skulle have Ryan Giggs som assistent, er der nu slækket på dette.

Manchester United foretrækker kontinuitet i form af Ryan Giggs, men man har opgivet at presse waliseren ned i halsen på Van Gaal, skriver The Telegraph. Ryan Giggs var under David Moyes spillende træner, men den rolle ønsker han ikke længere, da han søger mere indflydelse.

Se også: TV: Ustoppelige Sunderland slog også Manchester United

Louis Van Gaal skal dermed selv beslutte, om han ønsker at have Ryan Giggs som førsteassistent. Vælger han ikke det, forventes det, at Giggs efter at have spillet hele sin karriere i Manchester United vil søge videre i jagten på en manager-post.

- Det ville være underligt. Jeg har været ekstremt heldig, at jeg kun har arbejdet i United, og jeg har gjort mit bedste. Hvis jeg tog et andet sted hen, vil jeg gøre præcis det samme. Det vill være mærkeligt, men jeg ser det ikke sådan, at jeg ikke kan gøre det, siger Ryan Giggs selv og spæder til spekulationerne om et farvel.

Se også: City-boss storsviner kommende United-træner

Fansene vil gerne beholde deres legende, men spørgsmålet er, om Louis Van Gaal også vil. Det forventes, at han tager Patrick Kluivert med til Manchester United, men om det bliver som assistent vides ikke.

Ryan Giggs’ fremtid i Manchester United afgøres altså af graden af indflydelse, han kan tilbydes under Louis Van Gaal.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer