Mourinho amok på egne spillere

José Mourinho tabte småkagerne, da Chelsea smed mesterskabschancerne efter 0-0 mod Norwich

Han er ikke en manager som de fleste andre, men det kan næppe komme som en overraskelse for de fleste. At han kan være knivskarp og kontroversiel, kan heller ikke komme bag på nogen, men søndag tog Chelsea-manager José Mourinho postyren omkring hans person til et nyt niveau, da hans eksploderede i raseri på sine egne spillere i pausen af 0-0-kampen mod Norwich. Det skriver Daily Mail i dag.

Resultatet betyder, at Chelsea smed sin sidste realistiske chance for at vriste mesterskabet ud af hænderne på Manchester City eller Liverpool.

Se også: Mourinho: Guldet var væk inden Norwich-dukkert

Og indsatsen på Stamford Bridge mod Norwich, der skulle vinde for at have en realistisk chance for at undgå nedrykning, var ifølge Mourinho så ringe, at et par spillere fik en regulær overhaling af den portugisiske stjernetræner.

Se højdepunkterne fra kampen her:
Chelsea-Norwich: 0-0 - Træværket var i vejen for stjernerne

- Jeg er seriøst i tvivl om, at det var det rigtige at hente dig tilbage til Stamford Bridge, skulle Mourinho have sagt til Nemanja Matic, der kom fra Benfica i januar, efter tidligere at være skiftet fra Chelsea til Benfica.

Se også: TV: Chelsea i ny katastrofe mod bundhold

Mohammed Salah, der lige som Matic ankom i januars transfervindue fik også en svada. Egypteren fik angiveligt at vide, at han skulle sikre sig, at når han kommer tilbage fra ferie, så skal han bevise, at han er klar til at være fodboldspiller.

Chelsea har ikke ønsket at kommentere oplysningerne.

Se også: Mourinho indrømmer: Vi er mere defensive

0 kommentarer
Vis kommentarer