De Boer lægger Spurs på is: Jeg bliver i Ajax

Nu siger Frank de Boer, at han helst vil tage et år mere i Ajax

Frank de Boer skal måske alligevel ikke til London. (Foto: AP)
Frank de Boer skal måske alligevel ikke til London. (Foto: AP)

Selvom Christian Eriksen har sikret sig et regulært gennembrud i Premier League, så har Tottenham haft en møgsæson.

Spurs er ikke i nærheden af CL-billetterne, og har fået prygl af top fire-klubberne.

Det kostede André Villas-Boas trænerjobbet, og intet tyder på, at afløseren, Tim Sherwood, får lov at blive hængende i næste sæson.

Younes Kaboul kom hæmningsløst for sent, men nåede dog at fælde Stewart Downing uden for feltet. Det røde kort kunne Christian Eriksens holdkammerat dog ikke snakke sig fra - og Tottenham fik aldrig greb om kampen. (Foto: AP) Premier League TV: Her går Eriksen og Co. ned med flaget

Hidtil har hollandske Frank de Boer været favorit til at overtage trænersædet på White Harte Lane.

Ajax-træneren har bekræftet, at han har afholdt samtaler med englænderne, selvom Tottenham - formentlig af hensyn til Sherwood - foreløbigt har afvist enhver kontakt.

Men måske bliver det slet ikke de Boer, som afløser den voldsomt upopulære Sherwood.

Tim Sherwood er uforstående over for meldingerne om, at Frank de Boer skulle overtage jobbet i Tottenham. (Foto: AP) Premier League Eriksen-boss forstår ikke De Boer-rygte

I hvert fald siger han nu, at han gerne bliver i Amsterdam.

- Jeg har ingen intentioner om at rejse. Jeg tager gerne et år mere i Ajax, siger Frank de Boer til Voetball International.

- Jeg har ikke noget imod at tale med en interessant klub. Det gælder også Spurs. Men der er ingen interesse. Jeg forventer at lede den første træningssession i Ajax 23. juni, siger han.

Jöel Veltman har tiltrukket sig opmærksomhed i England (Foto: AP) Premier League Tottenham og Arsenal i kamp om Ajax-spiller

Skiftet til Tottenham er dog næppe dødt og begravet endnu, for hollænderen står øverst på ønskelisten hos Tottenhams bestyrelsesformand, Daniel Levy.

En liste, hvor også Southamptons Mauricio Pochettino optræder.

0 kommentarer
Vis kommentarer