Premier League-manager færdig

Pepe Mel og West Bromwich har besluttet at ophæve kontrakten for spanieren, der hentede tre sejre i 17 kampe

Pepe Mel fik fire måneder i jobbet som manager i West Bromwich. (Foto: AP/Rui Vieira)
Pepe Mel fik fire måneder i jobbet som manager i West Bromwich. (Foto: AP/Rui Vieira)

West Bromwich hentede i januar Pepe Mel ind til at sørge for overlevelse i Premier League. Den mission lykkedes, men kun med tre sejre i 17 kampe. Det var muligvis ikke nok for West Bromwich, der i dag meddeler, at man har valgt at stoppe samarbejdet med spanieren.

- Vi vil gerne takke Pepe for hans indsats i de seneste fire måneder med at hjælpe med at holde klubben i Premier League, og vi ønsker ham alt godt i fremtiden, siger sportsdirektør Richard Garlick til wba.co.uk.

Se også: WBA advarer lattergas-inhalerende angriber

Pepe Mel tager af sted sammen med David Gomez, der også er færdig i trænerteamet efter det, Gerlick kalder en skuffende sæson. Men der er altså mere tale om enighed i afskeden end en decideret fyret, forsikrer klubben.

- Både Pepe og klubben indledte samarbejdet med de bedste intensioner om at få ansættelsen til at fungere. Men efter at have reflekteret over begivenheder både på og uden for banen i løbet af vores samtaler i dag, stod det klart, at det var i begge parters interesse at lade det blive en venskabelig afsked, siger Garlick.

0 kommentarer
Vis kommentarer