Gerrard: Jeg er fuldstændig knust

Kaptajn Steven Gerrard var nedslået, efter det blev en realitet, at Liverpool tabte kampen om det engelske mesterskab

Steven Gerrard er knust efter det ikke lykkedes Liverpool at vinde det engelske mesterskab (Foto: AP)
Steven Gerrard er knust efter det ikke lykkedes Liverpool at vinde det engelske mesterskab (Foto: AP)

Liverpool har haft en formidabel sæson, og Brendan Rodgers tropper fulgte Manchester City helt til sidste spilledag i kampen om det engelske mesterskab. Men trods hjemmesejren over Newcastle, blandt andet på mål af Daniel Agger, var det ikke nok, da Manchester City samtidig tog alle tre point mod West Ham.

Se også: TV: Gerrard hånet - få alle højdepunkterne fra Premier League her

Det tabte mesterskab gør særlig ondt på anfører Steven Gerrard.

- Jeg er fuldstændig knust. De (fansene, red.) har været fantastiske, men vi må ikke være helt nede, for det har været en fantastisk sæson, og vi må forsøge at slå tilbage i næste sæson og gøre det endnu bedre, siger Gerrard til Sky Sports.Se også: TV: Se Aggers mål i ligegyldig Liverpool-sejr

Trods det tætte kapløb med Manchester City, så anerkender kaptajn Gerrard, at mesterskabet til Pellegrinis tropper er fortjent. Steven Gerrard understreger dog samtidig, at han selv er klar til at tage kampen op igen i næste sæson.

- Jeg kan helt sikkert spille på dette niveau i endnu et år, for jeg føler mig fit og stærk, lyder det fra Gerrard, der dermed er klar til at føre an for Liverpool, når klubben i næste sæson endelig vender tilbage til Champions League.  

0 kommentarer
Vis kommentarer