Van Gaal til hemmeligt topmøde med Giggs

Ifølge engelske medier skal Louis van Gaal mødes med Ryan Giggs i dag for at diskutere waliserens fremtid i Manchester United

(Foto: AP)
(Foto: AP)

I de engelske medier regnes det som en selvfølgelighed, at den nuværende hollandske landstræner Louis van Gaal bliver ny manager i Manchester United.

Selvom van Gaal selv afviser, at han skulle være blevet enig med den engelske storklub, så fortsætter spekulationerne i den engelske presse.

Se også: Van Gaal sår tvivl om United-fremtid

I dag onsdag har det hollandske landshold træningsfri, og ifølge Daily Mail bruger den hollandske træner sin fridag på et møde med United-legenden Ryan Giggs og United-boss Ed Woodward 'et hemmeligt sted' i Europa.

Van Gaal blive ifølge Daily Mail præsenteret som manager i United torsdag eller fredag, så mødet i dag skal klarlægge Ryan Giggs' rolle under hollænderen.

Den 40-årige veteran vil gerne have en træner-rolle i klubben, og van Gaal skulle eftersigende også være interesseret i at tilknytte waliseren, fordi han kender klubben og spillerne indgående.

Se også: Transferrygter: United jagter stjerne-firkløver

Van Gaal har allerede haft travlt i kulisserne med at ansætte sin ønskede stab, hvor den tidligere United-mand Rene Meulensteen skulle være på vej tilbage, mens folk som Phil Neville og den nuværende målmandstræner Chris Woods omvendt ikke har en fremtid under van Gaal.

Der sker så sandelig en masse i den engelske storklub med katastrofesæsonen, og det er givetvis blot et spørgsmål om dage, inden klubbens mange fans kan blive klogere på fremtiden.

0 kommentarer
Vis kommentarer