Leicester-avis: Bendtner-interesse overdrevet

At Leicester City skulle nærme sig en aftale med Nicklas Bendtner, er en stramning af klubbens interesse for ham. Det skriver Leicester Mercury, der i stedet fortæller om tre afviste bud på Brighton-angriber Leonardo Ulloa.

Bendtner skal ikke til Leicester, ifølge lokal avis. (Foto: Klavs Bo Christensen)
Bendtner skal ikke til Leicester, ifølge lokal avis. (Foto: Klavs Bo Christensen)

Nicklas Bendtner er de seneste dage blevet sat i forbindelse med Premier League-kvartetten Hull City, Crystal Palace, Burnley og Leicester City. Men sidstnævntes interesse for ham er tilsyneladende blevet overdrevet af den kulørte engelske presse.

Nicole og Sidney er stadig kærester, understreger de. (Foto: Finn Olesen). Kendte Realityparret kunne ikke enes om bryllup

Leicester Mercury skriver i hvert fald, at det er langt fra sandheden, når The Sun skriver, at Leicester nærmer sig en kontrakt med den danske angriber, der er transferfri efter bruddet med Arsenal. Samtidig skriver avisen, at historierne om klubbens påståede interesse for Benficas Oscar Cardozo er en decideret and, selv om agent Pedro Aldave har nævnt Leicester som én af Cardozos muligheder.

Til gengæld skulle der være mere køb på Leicesters interesse for den argentinske angriber Leonardo Ulloa, der er på kontrakt i Brighton, der ikke lykkedes med at rykke op i Premier League. Leicester skulle have budt på Ulloa tre gange, men hver gang har Brighton sagt nej med et modsvar om, at han koster tæt på 10 millioner pund - godt 90 millioner kroner.

Se også: Bendtner på ønskelisten i Leicester

Samtidig skulle Leicester også have budt på Frazier Campbell, der er rykket ned med Cardiff City. Manager Ole Gunnar Solskjær skulle have afvist buddet, da han håber at holde på angriberen, der scorede 10 mål i den forgangne sæson.

Der er altså noget, der tyder på, at Nicklas Bendtner måske nok er på Leicesters liste over angribere, der interesserer dem, men at han står et stykke nede på deres ønskeliste.

0 kommentarer
Vis kommentarer