I god tid: Arsenal forhandler med Giroud

Olivier Giroud har to år tilbage af sin kontrakt med Arsenal, men franskmanden fortæller, at de to parter allerede nu forhandler om en forlængelse af aftalen.

Olivier Giroud har to år tilbage af sin kontrakt med Arsenal, men klubben vil allerede nu gerne forlænge. (Foto: Kirsty Wigglesworth/AP)
Olivier Giroud har to år tilbage af sin kontrakt med Arsenal, men klubben vil allerede nu gerne forlænge. (Foto: Kirsty Wigglesworth/AP)

16 kasser bragede Olivier Giroud ind for Arsenal i den forgangne Premier League-sæson, og i alt har franskmanden bidraget med 39 mål siden sit skifte fra Montepellier for to år siden.

Præstationerne, der kommer fra Giroud, er Arsenal øjensynligt vældig godt tilfredse med. I hvert fald fortæller han nu selv, at klubben og ham forhandler om at forlænge den aftale, der først udløber i 2016.

- Jeg har to år tilbage af min kontrakt, men vi er i forhandlinger om en forlængelse. Lige nu er jeg her, og der er mange store ting at nå. Jeg føler mig godt tilpas i Premier League. Min første sæson var ikke dårlig, jeg havde en ret god anden sæson, og nu håber jeg at gøre det endnu bedre næste år, siger han til Footmercato.

Den franske topscorer håber at se et endnu bedre Arsenal-mandskab i næste sæson.

Se også: Se sæsonens 10 bedste Premier League-mål

- Jeg forbedrer mig fra år til år, og det samme gør holdet. Vi var på toppen i en god halvdel af sæsonen, og så faldt vi sammen. Jeg tror, vi manglede modenhed, og så havde vi en del skader på et vigtigt tidspunkt. Men over alt står, at vi ikke var i stand til at tilpasse os det store hold, siger Giroud videre.

Sammen med Arsenal blev han nummer fire i Premier League.

0 kommentarer
Vis kommentarer