Avis: Fabregas på vej til Chelsea

Cesc Fabregas er tæt på at skifte til Chelsea, skriver en spansk avis

Cesc Fabregas har svært ved at tilkæmpe sig en plads i Barcelona og meldes nu meget tæt på et skifte til Chelsea. (Foto: AP)
Cesc Fabregas har svært ved at tilkæmpe sig en plads i Barcelona og meldes nu meget tæt på et skifte til Chelsea. (Foto: AP)

Cesc Fabregas ser ud til at være kommet i overskud på FC Barcelonas stjernespækkede lager, og der er meget, der tyder på, at den spanske midtbanespiller vender tilbage til England i løbet af sommeren. Nu ligger avisen El Mundo Deportivo hovedet på blokken og skriver, at det bliver Chelsea, der løber med en underskrift fra superstjernen.

Ifølge avisens oplysninger er FC Barcelona og Chelsea nået til enighed om en pris for Cesc Fabregas, der nu blot mangler at forhandle sine personlige betingelser på plads og bestå lægetjekket, før han igen kan bosætte sig i London.

Liverpool, Manchester United og Arsenal har også haft snøren ude efter Cesc Fabregas, der først og fremmest gerne ville tilbage til The Gunners, men nu har valgt Chelsea, da Arsene Wenger ikke udviste særlig stor interesse i et gensyn, da det kom til stykket.

Se også: Barca-præsident: Fabregas er ikke til salg

0 kommentarer
Vis kommentarer