Schmeichel scorer kassen i Leicester

Kasper Schmeichel har skrevet under på en fire-årig kontrakt med Leicester, der indbringer ham en årsløn på den pæne side af 15 millioner kroner

Der er grund til at grine for Kasper Schmeichel. Han har lige sat sin underskrift på en ny kontrakt, der gør ham til mangemillionær. (Foto: Lars Poulsen)
Der er grund til at grine for Kasper Schmeichel. Han har lige sat sin underskrift på en ny kontrakt, der gør ham til mangemillionær. (Foto: Lars Poulsen)

Den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel bliver i Leicester lidt endnu. I hvert fald er han og Premier League-oprykkeren nået til enighed om en ny kontrakt, der løber frem til sommeren 2018.

Med en ugeløn på mindst 30.000 pund (275.000 kroner), vil han i den periode score 62 millioner kroner.

Se også: Schmeichels kongekontrakt: Så meget får han

Men det lader dog blot til at være et biprodukt for Schmeichel, der glæder sig over at kunne blive i klubben og få lov til at spille Premier League.

- Jeg er overordentlig stolt over at skrive under med denne fantastiske klub igen.

- Leicester har været som et hjem for mig, siden den dag, jeg ankom for tre år siden, og det har altid føltes som det rigtige valg for mig.

- Jeg har hele tiden været overbevist om, at min fremtid ville falde på plads, så snart vi nåede vores mål om oprykning til Premier League, og jeg vil gerne takke ejerne og manageren for at få det til at ske, siger Kasper Schmeichel til klubbens hjemmeside.

Se også: Schmeichel: Jeg har sagt nej til interessante tilbud

Også hos klubbens manager, Nigel Pearson, er der glæde over at forlænge med den danske landsholdsmålmand.

- Jeg er ovenud begejstret for, at Kasper bliver hos os. Det er forrygende godt nyt for vores klub.

- En spiller med hans kvaliteter har haft flere forskellige muligheder, men han vil gerne forblive en del af det, vi har gang i her i Leicester, hvilket siger meget om, hvor vi er på vej hen som fodboldklub, siger Nigel Pearson.

Se også: Avis: Leicester lurer på Schmeichel-rival

Kasper Schmeichel har været utrolig stabil for leicester, hvor han i de forgangne tre sæsoner har spillet samtlige liga-kampe og nu er noteret for 156 kampe.

0 kommentarer
Vis kommentarer