Trods målkrise: Laudrup holder på sine angribere

Manglende mål fra angriberne får ikke Michael Laudrup til at haste ud og jage nye profiler

LONDON (Ekstra Bladet): Swansea er det hold blandt de nederste 11, der har scoret flest mål, men alligevel var de manglende mål det store tema efter 1-1’eren mod Aston Villa. Igen.

Sidste sæsons målkonge Michu er skadet, 100 mio. kr.-manden Wilfried Bony har bare lavet fire mål, mens spanske Álvaro slet ikke har scoret.

- Omgivelserne bedømmer angribere på de mål, de scorer – eller ikke scorer. Jeg kan ikke stoppe jer snakke om det (de manglende mål, red.), men I må også forstå mig. Jeg vil altid forsvare mine spillere til det sidste.

- Både Bony og Álvaro har kvalitet og er desperate efter at score, og måske er de nogle gange lidt anspændte, fordi de så gerne vil.

Se også: Mourinho til angreb på Liverpools røde tv-mafiaSe også: Sådan har Laudrups sæson været

- Selvfølgelig ønsker vi, at vores angribere scorer, men lad os ikke lægge mere pres på dem, siger Michael Laudrup, der ikke har tænkt sig at droppe ivorianeren eller spanieren til fordel for frisk angrebsblod:

- Du kan ikke bare sige, ’vi skal score flere mål, så vi bliver nødt til at købe et par angribere’. For hvad med dem, du allerede har? Du giver dem et slag i hovedet ved at sige, ’du er ikke god nok, vi er nødt til at finde andre’.

Klar på at hente selvmål
- Vi er nødt til at bruge truppen og vise de spillere tillid, så de får selvtilliden tilbage. For de er her, fordi vi tror på dem - ikke fordi vi vil smide dem ud, siger den danske manager.

Michu og Nathan Dyers skader betyder dog, at Michael Laudrup i det kommende transfervindue vil forsøge at hente én angriber.

- Vi er nede i antal og har brug for én. Et par skader mere, og du eller jeg er nødt til at spille, siger Michael Laudrup, der af taktiske årsager ikke vil tale om konkrete emner – og så alligevel nævner ét.

For med fem scoringer er selvmål Premier League-topscorer for Swansea, og det får Laudrup til at joke med at købe ham i det kommende transfervindue:

- Han er en god spiller, så hvis vi kunne købe ham, og han også kunne score fem i anden halvdel af sæsonen, ville det være ti i alt. Det er ikke dårligt.

0 kommentarer
Vis kommentarer