TV: Tottenham raser mod modstander efter svinestreg

Charlie Adam er ikke ligefrem en populær mand i den nordlige del af London

Adam er næppe alt for velkommen i Tottenham (Foto: AP)
Adam er næppe alt for velkommen i Tottenham (Foto: AP)

Tottenham fik sig en herlig 3-0-sejr over Stoke City, og klubbens nye manager Tim Sherwood haft umiddelbar held med at gøre den nordlige London-klub farligere foran mål.

Men alt er alligevel ikke nytårsfred og idyl i klubben, for de er nemlig godt gnavne på Stokes Charlie Adam, som nok en gang var ude med riven overfor en Spurs-spiller.

I Tottenhams sejr gik Adam så sandelig til stålet overfor klubbens midtbanemand Paulinho, der måtte udgå efter tacklingen, og nu har fået konstateret beskadigelse af ledbåndene og en skadespause på flere uger.

Se også: Eriksen og Spurs kørte Stoke over

Og det er ikke første gang, Adam har haft grovfilen fremme i opgør mod Tottenham. Tidligere er Scott Parker og Spurs' eks-profil Gareth Bale i to omgange blevet sakset af Stoke-spilleren.

Ifølge Daily Mail planlægger Tottenham nu at indgive en officiel klage over Charlie Adam for gentagne voldsomme tacklinger. Og hadet mod Adam har fået Stoke-spilleren til at forklare, at han ikke har noget udestående med Tottenham.<br /><br /><br /><br /><blockquote class="twitter-tweet" lang="en"><p>... And I would never intend to injure a fellow professional</p>— Charlie Adam (@Charlie26Adam) <a href="https://twitter.com/Charlie26Adam/statuses/417790081693667328">December 30, 2013</a></blockquote><script type="text/javascript" async="" src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8" /><br /><br /><p>- Bare lige for en god ordens skyld og til de mennesker, der sviner mig til på twitter, så har jeg ikke og har aldrig haft noget imod Tottenham, skriver Charlie Adam på sin twitter-profil.</p><p>- Og jeg ville aldrig med vilje skade en kollega, skriver skotten i sine tweets, som du kan se ovenfor.</p><a id="_168917cb-b16f-4205-a9eb-0f065d6c8256" href="https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/engelsk_fodbold/PremierLeague/article4623463.ece">'Eriksen er genfødt under ny boss'</a><br /><br /><p><b>Se Adams seneste svinestreg mod Paulinho i tv-klippet ovenfor</b></p>
0 kommentarer
Vis kommentarer