Annonce:
Annonce:

Ekspert: Bekymrende, Laudrup

Michael Laudrup er optimist, selv om Swansea nærmer sig nedrykningsstregen og har svære kampe i vente - anderledes bekymret er Jamie Carragher

Michael Laudrup er ikke bekymret (Foto: PA)
Michael Laudrup er ikke bekymret (Foto: PA)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Det er efterhånden en måned siden, at Michael Laudrup og Swansea senest smagte sejrens sødme i Premier League. Ovenpå onsdagens nederlag på 2-3 hjemme til Manchester City har holdet nu blot hentet tre point i de seneste seks kampe.

Dermed har den walisiske klub blot fire point til nedrykningsstregen, og den berygtede streg kan komme endnu nærmere i de næste runder, da Swansea møder hård modstand i Manchester United og Tottenham.

Det bekymrer den tidligere Liverpool-forsvarer Jamie Carragher, der skriver i den engelske avis Daily Mirror:

Annonce:

- Det må snart være bekyremde for Michael Laudrup at se, hvor dårligt Swansea har klaret sig, siden de vandt Capital One Cup'en i februar. Siden da har de spillet 31 ligakampe, kun vundet syv og tabt 15 - næsten halvdelen. De var mit bud på et hold, der kunne bryde ind i top seks, efter de brugte 20 mio. pund i sommer. Sidste brugte Laudrup Brendan Rodgers hold. Nu er det hans eget - og tingene er ikke gået helt så nemt, skriver Carragher således.

Laudrup tabte underholdende nytårsbragLaudrup gik glip af årets transferkup

Det bekymrer dog ikke den danske manager.

- Så længe jeg kan se, at holdet har masser af selvtillid, er jeg ikke bekymret. Jeg har stor respekt for tallene, og der kan komme øjeblikke, hvor vi blot er nogle få point over de tre nederste hold.

- Vi er bare nødt til at samle point sammen, især når vi møder hold fra den nederste halvdel. Vi ved, at der venter svære kampe, men fortsætter vi med at spille, som vi har gjort i de seneste kampe, skal pointene nok komme, siger Michael Laudrup ifølge BBC.

Efter et tætpakket program i efteråret grundet gruppespillet i Europa League og et hårdt juleprogram kan han se frem til en periode, hvor holdet kun spiller en kamp om ugen i hvert fald indtil 1/16-finalen i Europa League mod Napoli.

Annonce:

- Det bliver anderledes ikke at skulle spille hver tredje eller fjerde dag. Vi har en FA Cup-kamp mod Manchester United på søndag, og alt efter hvordan den går, skal vi kun spille en kamp om ugen. I hvert fald indtil slutningen af februar, siger Michael Laudrup.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Ja, det leder til fascisme
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: