Annonce:
Annonce:

Tottenham-ekspert: Nu er Eriksen nøglespiller

- Jeg vil vise mere, kan score flere mål og arbejder dagligt på at blive bedre, siger Christian Eriksen

Christian Eriksen jubler efter at have scoret til 1-0 for Tottenham i lørdagens 2-0 sejr over Crystal Palace. (Foto: AP)
Christian Eriksen jubler efter at have scoret til 1-0 for Tottenham i lørdagens 2-0 sejr over Crystal Palace. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

22. december 2013 vil stå som en mærkedag i Christian Eriksens korte Tottenham karriere. Det var ikke kun dagen, hvor Tim Sherwood debuterede som manager. Det var også dagen, der vendte op og ned på Eriksens London-eventyr.

For hidtil havde daværende manager André Villas-Boas ikke været vild med danskeren, men det blev der lavet om på med Tim Sherwoods ankomst.

For siden 3-2 sejren over Southampton har Eriksen ikke set sig tilbage. Han har lagt op til ét og scoret tre mål i de seneste fire kampe. Ser man bort fra udskiftningen i går et kvarter før tid, har Eriksen fået fuld spilletid i alle kampene.

Tim Swerwood og Christian Eriksen har lavet en turn arround for Spurs, der i de fem kampe har hentet imponerende 13 point og nu for alvor har kontakt med Premier League-toppen og Champions League-pladserne.

Annonce:

Scoringen lørdag mod Crystal Palace var kulminationen på en fantastisk periode for den 21-årige dansker, der nyder tilliden fra den nye manager. For udover et fantastisk mål blev Christian Eriksen også kåret til Man of The Match.

TV: Se Eriksens tre Premier League-mål

- Jeg har været lidt heldig med at score, men jeg har meget mere at vise. Dagligt på træningsbanen arbejder jeg på at blive endnu bedre, forsikrer Christian Eriksen overfor klubbens hjemmeside.

Han erkender, at Tottenham havde svært ved at finde melodien før pausen mod nedrykningstruede Crystal Palace. Her kørte gæsterne rundt med hjemmeholdet. Spurs var heldig med ikke at være bagud, fordi Palace blandt andet misbrugte et straffespark.

- Vi var heldige i første halvleg, men vi var også dårlige. Vi var nødt til at se hinanden i øjnene i pausen. I anden halvleg viste vi karakter ved at ændre kampen. Vi vidste, vi havde tiden til at vende kampen til vores fordel, tilføjer den 21-årige dansker.

Annonce:

Han er en nøglespiller
Efter 2-1 sejren 1. nytårsdag mod Manchester United fremhævede Daily Mail-journalisten Matt Barlow, der følger Tottenham intensivt, netop danskeren som klubbens bedste indkøb sidste sommer. Selv om Tottenham på sigt kommer til at spille med en rigtig kantspiller i venstresiden, mener Matt Barlow ikke, at danskeren skal frygte for sin plads i 4-4-2 systemet.

- Christian er en nøglespiller for Tim Sherwood. Det har de seneste uger været et klart bevis på, siger Matt Barlow og uddyber:

- Hvis Christian ikke kommer til at spille på venstrekanten, vil han blive flyttet ind i en central rolle. Christians store fordel er, at han dækker som mange positioner på banen. Mod Southampton spillede han i en kontrollerende rolle på midtbanen. Men han er klart bedst bag en hængende angriber, fastslår Matt Barlow.

Christian Eriksen og Tottenham skal næste søndag møde Michael Laudrups Swansea på udebane.

Eriksens boss imponeret over Crystal Palace

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Danmarks dyreste husDanmarks dyreste husDanmarks dyreste husDanmarks dyreste husDanmarks dyreste hus
Annonce:

Mest læste lige nu

Ja, det leder til fascisme
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Danmarks dyreste husDanmarks dyreste husDanmarks dyreste husDanmarks dyreste husDanmarks dyreste hus
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: