Efter ny kontrakt: Utroligt prisskilt på Suarez

Luis Suarez underskrev inden jul en ny kontrakt, der gav ham en markant lønforhøjelse, men det gjorde også, at han blevet en meget dyr herre for potentielle købere

Luis Suarez har alle grunde til at juble i øjeblikket (Foto: AP)
Luis Suarez har alle grunde til at juble i øjeblikket (Foto: AP)

Arsenal forsøgte i sommer at udløse en frikøbsklausul på Luis Suarez ved at byde 40 mio. pund + et pund oveni. Uden held. Nu skal eventuelle bejlere til superangriberen lægge et beløb, der næsten kan skræmme en arabisk sheik.

For da Premier League-topscoreren den 20. december gav alle Liverpool-fans en tidlig julegave med forlængelsen af sin kontrakt, sikrede han sig ikke blot en massiv lønforhøjelse. Han sikrede også, at Liverpool kan fortælle eventuelle købere, at vil de snakke med Suarez, skal de være klar til at lægge 100 mio. pund (890 mio. kr.) - hvis de vel at mærke ikke er en Premier League-klub. Det skriver den engelske avis The Mirror.

Se også: Liverpool har forlænget med SuarezSe også: Rodgers om Suarez-aftale: Fantastisk nyt

For ønsker en direkte konkurrent til Liverpool at sikre sig manden med de store fortænder og de mange mål, så stiger prisen yderligere 30 mio. pund, hvilket vil bringe en transfersum op på utrolige 1.158 mio. kr. Nok til at skræmme alle væk på nær Real Madrid, skulle man tro.

- Jeg er glad for at have at have forlænget min aftale med Liverpool og dermed sikret min fremtid i mange år. Vi har nogle gode spillere og holdet vokser og bliver bedre hele tiden. Jeg tror på, at jeg kan opfylde mine ambitioner om at vinde trofæer og spille på højeste niveau med Liverpool. Mit mål er at hjælpe klubben dertil hurtigst muligt, sagde den 26-årige angriber til Liverpools hjemmeside, der dog ikke offentliggør længden af den nye kontrakt.

Den uruguayanske angriber sikrede sig også en markant lønforhøjelse i forlængelse af en turbulent tid. I sommer meldte han offentligt ud, at han ville væk fra Liverpool. Arsenal var tættest på at købe ham, men Liverpool nægtede. Det var en god beslutning af Merseyside-klubben. For Suarez har i løbet af efteråret og december været FOR god til den engelske liga.

I 12 Premier League-kampe har han scoret vanvittige 19 mål, hvilket gør ham til klar topscorer - og det på trods af, at han missede sæsonens første seks kampe med karantæne på grund af bide-episoden i sidste sæson.

Det menes, at Suarez nu tjener 10 mio. pund om året (89. mio. kr.), hvilket matcher Wayne Rooneys løn i Manchester United og Yaya Toures i Manchester City, der er blandt ligaens lønkonger.

Daniel Agger topper listen over de bedst lønnede danske spillere i Premier League. Foto: Kieran McManus Sport og Spil Her er listen: Så meget tjener de danske PL-stjerner

Se målshowet herunder: 19 mål på 80 sekunder
Just can't get enough - Suarez' 19 mål på 80 sek

Vil også forlænge med Rodgers
Liverpool topper ligaen inden Boxing Day-braget mod Manchester City, og det har nu fået de amerikanske ejere, John Henry og Tom Werner, til at blive bekymret for, om deres succes-manager - den tidligere Swansea-boss, Brendan Rodgers - kunne blive lokket af en anden klub.

Derfor er de nu begyndt de indledende forhandlinger om en kontrakt, der formentlig vil bringe nordirerens løn op på små 20 mio. kr. om året. Rodgers kontrakt udløber om 18 måneder, og ifølge The Mirror er klubben bekymret for, at andre klubber - som fx Tottenham - kunne finde på at sætte søgelyset ind på den 39-årige manager. Derfor ønsker man at forlænge kontrakten med yderligere to år, så den løber frem til slutningen af 2015-16 sæsonen.

Her er Mølbys top 5 over Liverpool-historiens bedste

Se også: Er det verdens 100 bedste spillere?

0 kommentarer
Vis kommentarer