Laudrup ser frem til fire 'tiebreakere' i træk

Michael Laudrup og Swansea har ikke vundet i syv ligakampe, men nu kommer en række kampe med pointmuligheder

Michael Laudrup har fire af de vigtige kampe i træk. (Foto: AP)
Michael Laudrup har fire af de vigtige kampe i træk. (Foto: AP)

For en uge siden hentede Michael Laudrup og Swansea en stor skalp ved at slå Manchester United på Old Trafford i F.A. Cuppen. Men i Premier League kniber det anderledes med at hente succes for tiden.

Efter lørdagens nederlag til selvsamme Manchester United er det bare blevet til tre point ud af 21 i de seneste syv kampe, men den walisiske klub har nu også været ude for et hårdt program, hvor flere af topholdene har været på menuen.

Men det kan holdet ikke blive ved med at dække sig ind under, erkender den danske manager.

Når hjemmekampen mod Tottenham er overstået på søndag, venter en række kampe mod de direkte konkurrenter i ligaens nedre region.

- Efter kampen mod Tottenham har vi Fulham, West Ham, Cardiff og Stoke. De er alle tiebreak-modstandere for os. I de kampe skal vi samle point, siger Michael Laudrup til BBC.

Han ser ikke anderledes på situationen, selvom holdet er uden sejr i syv ligakampe og nu blot ligger tre point over nedrykningsstregen.

- Vi er stadig i den samme position. Inden ligastarten sagde jeg, at 11 eller 12 klubber kan blive en del af nedrykningskampen. Det er rigtigt, at vi skal forbedre niveauet i vores præstationer, ligesom 9-10 andre hold.

I de fire omtalte kampe har Swansea hjemmebane mod Fulham og Cardiff, mens West Ham og Stoke venter på udebane.