Annonce:
Annonce:

Torsdagens transferrygter: Udsalg i Chelsea?

Så er det tid til torsdagens transferrygter. Et af dem handler om David Luiz, der endnu engang meldes på vej væk fra Chelsea

David Luiz rygtes væk fra Chelsea. (Arkivfoto: Jens Dresling)
David Luiz rygtes væk fra Chelsea. (Arkivfoto: Jens Dresling)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

I dagens transferrygter er Chelsea som sædvanligt, fristes man til at sige, omtalt som en af de klubber, der vil smide pund efter spillere. Og det kommer blot dagen efter, at Mourinho har hentet den serbiske midtbanemotor Nemanja Matic i Benfica for knap 190 millioner kroner.

Denne gang er det så bagkæden, der ifølge rygter skal have nye ben at balancere på.

Luke Shaw, Southampton

Interesserede klubber: Chelsea (kilde: Daily Star)

Situation: Med sine 18 år går Shaw går for at være et af Englands allerstørste talenter. I denne sæson har han imponeret for Southampton, hvor han med sin hurtighed og nærkampsstyrke har lukket godt af i venstre forsvarsside. Det har fået først Manchester United til at fatte interess og nu altså Chelsea, der menes at have afgivet et bud på godt og vel 190 millioner kroner.

Annonce:

Det taler for: Chelsea har problemer på venstre back-positionen, hvor Ashley Cole ikke har samme niveau som tidligere, og det kan betyde, at man nu vil have fornyet energi der.

Det taler imod: Shaw er stadig meget ung og i Chelsea har man et supplement til Cole i engelske Ryan Bertrand.

Tidligere Real-boss: Ronaldo vender hjem til England

Tim Krul, Newcastle

Interesserede klubber: Milan (kilde: Newcastle evening)

Situation: Den 25-årige målmand er en af årsagerne til, at Newcastle ligger på ottendepladsen i Premier League. Han stor og stærk og samtidig hurtig på stregen. Milans ledelse skulle være vild med Krul og interesseret i at nappe ham, før andre storklubber betaler de små 70 millioner han menes at koste.

Det taler for: Når en klub som Milan er interesseret er det svært at sige nej, og Milan kan formentlig godt betale den lave transfersum.

Det taler imod: Milan er ikke, hvad den har været, og i italiensk fodbold vil krul ikke blive udfordret lige så meget som i Premier League.

Medie: Laudrup lurer på City-talent

Kurt Zouma, St. Etienne

Interesserede klubber: Chelsea (kilde: L'Equipe)

Annonce:

Situation: Zouma er med sine bare 19 år 190 lange centimeter interessant for flere klubber. Han er stærrk i nærkampene, hurtig og god på hovedet. Chelsea har gennem længere tid været klubben, der blevet kædet mest sammen med det franske forsvarstalent, som har spillet for St. Etienne hele sin karriere.

Det taler for: Zouma har selv tilkendegivet, at han er smigret over Mourinhos interesse i ham og kalder portugiseren for 'en stor mand'.

Det taler imod: Samtidig har Zouma sagt, at han ikke har travlt med et klubskifte, og at han ikke er interesseret i at sidde på bænken hos en kommende arbejdsgiver.

FCK-boss landet i Norge for at købe topscorer

David Luiz, Chelsea

Interesserede klubber: Barcelona (kilde: Daily Express)

Situation: David Luiz har ikke spillet mange Premier League-kampe i år, og det skyldes dels skader, men også at hans flagrende facon ikke altid passer José Mourinho lige godt. Barcelona har gennem det meste af sommeren været kædet sammen med

Det taler for: Barcelona jagter desperat en forsvarsspiller efter Carles Puyol er blevet ældre og Javier Mascherano ikke har naturligt hjemme i bageste række. Og Mourinho skulle være interesseret i at sælge, hvis det rette tilbud skulle komme.

Annonce:

Det taler imod: Hvis Chelsea ikke lykkes med at hente en erstatning beholder Mourinho nok den brølstærke brasilianer. Samtidig kan de 260 millioner Luiz menes at koste blive et problem for Barcelona, hvis ikke selv får solgt en spiller eller to.

Chelsea henter Matic - igen

LuísNani, Manchester United

Interesserede klubber: Juventus (kilde: Tuttosport)

Situation: Nani har kun spillet otte Premier League-kampe, og han er blevet skiftet ud i flere af sine optrædener. Juventus har åbenbart fået øje på, at Nani ikke er David Moyes' 'afternoon cup of tea', og derfor skulle italienerne være klar på at tilknytte den fodrappe portugiser.

Det taler for: Nani er ikke længere en profil for United, og på kanten er det primært Antonio Valencia og Ashley Young, der har været foretrukket. Derover jagter United andre offensive spillere, og det er ikke gode tegn for Nani.

Det taler imod: Der er ikke mange krative kræfter på Uniteds midtbane for tiden, og det kan betyde, at Moyes måske bruger Nani noget mere resten af sæsonen.

Tvillinger på vej væk fra United

Ilkay Gündogan, Borussia Dortmund

Interesserede klubber: Real Madrid og Manchester United (kilde: Sport Bild)

Annonce:

Situation: Ilkay Gündogan hører fortsat til Jürgen Klopps favoritter i Dortmund, hvor han i flere sæsoner har været en af Bundesligaens bedste midtbanespillere. Det har man også lagt mærke til uden for Tysklands grænser.

Det taler for: Dortmund hører efterhånden med til førerfeltet af europæiske fodboldklubber, men holdet fra Ruhr-distriktet er endnu ikke på niveau med konkurrenterne fra de europæiske topligaer, når det gælder budgetet. En stor pose penge til henholdsvis Dortmund og Gündogan kan bane vejen for et skifte.

Det taler imod: Selv om Gündogan og Dortmund allerede er så godt som sat af i guldkampen syd for grænsen, er der fornuftigt perspektiv i at blive. Holdet ventes at spille fast i Champions League, og næste sæson er håbet, at mandskabet igen vil kunne byde Bayern op til dans i den hjemlige liga. Desuden mister klubben Robert Lewandowski til sommer, og endnu en afsked med en stor profil vil givetvis være mere, end Dortmund kan holde til.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

De er åbenbart i fuldstændig chok - udmærket
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: