Tidligere Real-boss: Ronaldo vender hjem til England

Den tidligere Real Madrid-præsident Ramon Calderon tror ikke, at Cristiano Ronaldo bliver i Madrid for evigt, fordi han mangler noget i klubben

Ronaldo ligner en glad mand. Men måske er han ikke så glad i Madrid endda. Det mener en tidligere Real Madrid-præsident. (Foto: AP/Michael Probst)
Ronaldo ligner en glad mand. Men måske er han ikke så glad i Madrid endda. Det mener en tidligere Real Madrid-præsident. (Foto: AP/Michael Probst)

Knap er glædestårerne styrtet ned ad Cristiano Ronaldo kinder og videre ned på 'Guldbolden', som beviset på, at han er verdens bedste fodboldspiller 2013, før de kan blive afløst er mere sørgelige tårer hos fansene.

For selvom Ronaldo for fortiden brillerer for 'Los Blancos', kan det hvide eventyr i den spanske hovedstad måske snart være slut.

Det mener den tidligere Real Madrid-præsident Ramon Calderon, der ledte klubben fra 2006-2009, inden Florentino Perez tog over.

- Jeg tror ikke, at han slutter sin karriere hos Real. Jeg fornemmer, at han vender tilbage til England en dag, siger Calderon til The Sun.

Calderon uddyber, hvorfor han tror, Ronaldo smutter. Og her er den nuværende Real-præsident hovedårsagen.

- Han er glad for fansene og byen, men jeg tror ikke, Ronaldos forhold til Florentino Perez er lige så godt, som det var til Alex Ferguson i Manchester United.

Se også: Ronaldo: Var fristet af United i sommer

Samtidig antyder Calderon, at Ronaldo mangler noget kærlighed og omsorg fra præsidenten.

- Ronaldo elsker faderfigurer. Det har han bare ikke i Florentino Perez. Forholdet mellem dem er dårligt eller ikke-eksisterende, siger Calderon.

Ifølge engelske The Telegraph fortalte Ronaldo i går, at han i sommer var fristet af at vende tilbage til Manchester United, efter Rio Ferdinand havde talt med portugiseren.

Men det er er heller ikke lang tid siden, at ronaldo var ude offentligt at sige, at han bliver i Madrid resten af sin karriere.

Den stærke portugiser scorede hele 69 mål i 59 kampe i 2013. Derudover lagde han op til 15 mål.

0 kommentarer
Vis kommentarer