Eto'o trives i Chelsea: En af verdens bedste klubber

Samuel Eto'o vil ikke udelukke, at Chelsea kan vinde alle turneringer i denne sæson.

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Chelseas camerounske angrebsprofil Samuel Eto'o, der i weekenden scorede hattrick i Chelseas 3-1-sejr over Manchester United, nyder til fulde sit ophold i London-klubben.

Den 32-angriber, der tidligere har haft stor succes hos blandt andet FC Barcelona og Inter, glæder sig især over, at Chelsea fortsat er med i stort set alle turneringer.

- Hvis ikke Chelsea er den bedste klub i verden, så er det en af de bedste. Jeg ved ikke, om vi kommer til at vinde alt i år, men sæsonen går ret godt indtil videre, siger Eto'o til Chelseas hjemmeside.

Han fortæller, at han trives i Premier League, som ikke er som nogen anden liga, han har spillet i.

- Der er kæmpe forskel på engelsk fodbold og fodbold i andre ligaer. Man kan næsten ikke sammenligne de to ting. Men jeg prøver at tilpasse mig så hurtigt som muligt, og det er okay.

- Det vigtigste her i livet er at arbejde hårdt. Fodbold er en del af mit liv, og jeg prøver at være glad hele tiden. Det er derfor, at jeg altid smiler. Og hvis mit arbejde gør mig endnu mere glad, så er det fantastisk.

Eto'o skiftede til Chelsea i sommer efter et ophold i Anzhi Makhachkala i den russiske liga. Han har indtil videre scoret seks mål i 12 kampe for "The Blues".