Olsen: Det er Bendtners beslutning

Morten Olsen følger transfervinduet, hvor flere danske spillere kan skifte klub inden på fredag

Nicklas Bendtner kan stadig nå at skifte klub. (Foto: AP)
Nicklas Bendtner kan stadig nå at skifte klub. (Foto: AP)

Om ni dage er det atter tid til den berygtede Deadline Day, hvor transfervinduet lukker, og hvor diverse spillere har sidste chance for et klubskifte i et halvt år .

Der er altså endnu nogle dage tilbage af transfervinduet, og de bliver ikke kun fulgt af fans, journalister og andet godtfolk. Også den danske landstræner Morten Olsen følger transfervinduet tæt, idet flere danske landsholdsemner kan være i spil til et klubskifte.

Arsenal-stjerne siger undskyld til Tottenham

Senest har venstrebacken Simon Poulsen forladt Sampdoria til fordel for hollandske AZ, mens også Jakob Poulsen er på vej mod et klubskifte. Endelig har flere spillere en uafklaret situation i deres klubber, og Morten Olsen er opmærksom på de forskellige landsholdsspilleres muligheder.

- Vi har kontakt med flere af vores spillere i forhold til, at de måske skal finde et andet sted at spille. Der kan være forskellige grunde til, at de ønsker at skifte klub, og det er selvfølgelig også interessant for os. Vi følger med og snakker med spillerne, og det er jo nu, at de forskellige ting måske falder på plads, siger Morten Olsen til tipsbladet.dk.

'Arsenal skulle have købt Eriksen'

Gennem lang tid har spekulationerne om Nicklas Bendtners fremtid været et tema, og meget tyder på, at han fortsætter sin karriere i Arsenal i endnu en halvsæson. Morten Olsen er afklaret med, at Nicklas Bendtner selv træffer en beslutning om sin klubfremtid.

- Han skal have en fornemmelse af, hvor der er de bedste muligheder for ham pt. Det ved han bedst selv, og det forholder vi os til. Det er hans beslutning, siger Morten Olsen.

Avis: Italienere vil leje Bendtner

Landsholdets første opgave i 2013 er en træningskamp mod England på Wembley den 5. marts.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk